Arama

Elazığ Belediyesi Personellerine Yönelik Eğitimler Devam Ediyor

6 yıl önce

Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Kalite Yönetimi Birimi tarafından, vatandaş ile birebir diyalog kuran belediye çalışanlarına “Kamu Yönetiminde Halkla İlişkiler” konulu bir seminer verildi

Elazığ Belediyesi Personellerine Yönelik Eğitimler Devam Ediyor
ad image
ad image

 

Elazığ Belediyesi’nin daha kaliteli hizmet sunumu anlayışı doğrultusunda personele yönelik gerçekleştirdiği hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor.

Bu kapsamda Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi ve İletişim Uzmanı Mustafa Demir tarafından Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde personele yönelik “Kamu Yönetiminde Halkla İlişkiler” konulu bir seminer verildi. Belirli periyotlarla Elazığ Belediyesi Personelleriyle bir araya geldiklerini ve bu tür seminerlerin arttıkça hizmet kalitesinin daha da artacağını belirten Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi ve İletişim Uzmanı Mustafa Demir stres yönetimi ve öfke kontrolü ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

Belediyenin gerçekleştirdiği hizmetlerden vatandaşların memnun kalmasını önemseyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, özellikle vatandaş ile yoğun diyalog kuran birimlerin hizmet içi eğitimlerini almalarını ifade ederek, bu tür seminerlerin sık sık olacağını, vatandaşların hizmette verimliliği ve güvenilirliği artırarak vatandaş memnuniyetini daha üst seviyelere ulaştırmak için eğitimlerin devam edeceğini belirti.

 
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image