Arama

Elazığ Belediyesi Tarihi Mezar Taşlarını Restore Ediliyor

6 yıl önce

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi işbirliği ile 2016 yılında alınan karar doğrultusunda Harput’ta Osmanlı dönemine ait mezarlıkların gün yüzüne çıkarılma çalışmaları devam ediyor

Elazığ Belediyesi Tarihi Mezar Taşlarını Restore Ediliyor
ad image
ad image

 

Dört kez büyük galibiyetin altı kuruşundan beşte eşit kalmasına karşın, arka arkaya dok bir kuş var 71 yaşında.

Catherine JP Fitzgerald'ın onu altıncı tişe çıkardığını açıkladı: "Siz Rory McIlroy'unuz, ne yapıyorsunuz?"

Bu arada eş lider Jordan Spieth, ekranını "10'uncu dokuz" olarak değerlendirdi.

Üçüncü dünya, sahte bedava bir tur attı ve Amerikalılar Brooks Koepka, ABD Açık Şampiyonu Matt Kuchar ile eşit beşte liderlik yapmak için bağlandı.

Bununla birlikte, 23 yaşındaki çocuk Cuma öğleden sonra hava tahmininin en güçlü rüzgar ve en ağır yağış olacağını tahmin ettiği sırada yuvarlak ikiye ayrılıyor.

"Tahminler göz önüne alındığında, kırmızı renkte olmanızın gerekliliğini düşündüm," dedi iki kez büyük bir kazanan Spieth.

"Her şey çok zordu her şey için dokuz tane veriyorum - tişört topları, top-çarpıcı, kısa oyun ve takma.Örneğin şeyler kontrol altında. Sadece tutarlı olmaya devam ediyor.

"Ben oynamış olduğum ilk beş büyük tur demiştim."

'Zihinsel olarak meşgul değildim'

Rory McIlroy

Rory McIlroy atış 39 atıyor ve 32 at geliyor

Kuzey İrlanda'nın McIlroy (28 yaşında), bu yıl bir kaburga yaralanmasından etkilenerek form için mücadele etti ve son haftalarda ABD Açık, İrlandalı Açık ve İskoç Açık'taki kesintiyi kaçırdı.

Fitzgerald'ın yaptığı bir konuşmadan önce "başka bir hafta sonu" çıkacağını düşündüğünü söyledi.

BBC Radio 5'e canlı yayın yaparken şunları söyledi: "Zor bir başlangıçtı, kararsızdım, zekice meşgul değildim ve golf oynamak ve golf swing oynamak arasında yarım sıkışmıştım.

"Benim babam olan JP, beni olumlu tutmaya yardımcı olan bir konuşma yaptı, bana kim olduğumu hatırlamaya çalıştı ve daha önce bu turnuvayı kazandığımı hatırlatmak istedi. Bana herhangi bir baskı hissetmemem ve oyun oynamamamı söyledi ve ben başladım. Bundan sonra oynamak.

"Birdies'i içeri girmek güzeldi. En azından içinde bulunduğum delikten geri döndüğümü hissettim ve turnuvaya geri döndüm.

Cuma günü 09:47 BST'de oynayacak olan McIlroy, "Yarın beklenen hava koşuluyla bu golf turnuvasında halen haklı olduğumu hissediyorum, sabah dışarıda kaliteli bir golf oynamaya başlayacağım ve Denemek ve kulüp binasında bir yerlerde hatta eşit ya da altında almak ve ben hafta sonu için iyi olacak. "

 

The Open 2017: Jordan Spieth, Dustin Johnson ve Matt Kuchar en iyi çekim özellikli

Rahm 'cezayı kabul ederdi'

İspanya'nın Jon Rahm'ı iki hafta içinde ikinci defa kural ihtilafının merkezinde yer aldı.

O, 17'inci deliğinde bir bitki topun yakınına taşıdığı için iki atış cezasına çarptırıldı ancak kurallar yetkilileri, topunun yalanının iyileştirilmediğine dair açıklamasını kabul etmesinin ardından ceza kaldırıldı.

İki yaş üstü bir yaşın üstünde değil de bir yaşla son bulan 22 yaşındaki çocuk, ölü olduğunu ve bu nedenle gevşek bir engel oluşturduğunu düşündüğü bir bitki örtüsünü taşıyordu. Bununla birlikte, oynayan ortak Lee Westwood büyüyüp gittiğini fark etti.

"Kurallar yetkilisine sorduk, gevşek olmayan bir engeli hareket ettirerek yalanımı geliştirmem iki vuruşlu bir cezaydı" dedi.

"Bu konuda anlaştığımız şey iki vuruşlu bir cezaydı ve sonrasında çekimleri inceleyeceğiz dediler.Ne yazık ki yalnızca ben böyleydim, beni destekleyecek bir kamera yoktu.

"Ama asla yalanımda değildi, asla benim hattımda, asla salınım yolumda değildi. Beni hiç rahatsız etmeyecekti.

"Neler olduğunu anlattım, bundan sonra karar verdiler, vuruş cezası da yok" dedi.

Rahm , İrlandalı Açık'ta zafere giden yolda altıncı yeşerindeki topunu işaretleme ile ilgili sorunun ardından ayın erken saatlerinde cezadan kaçtı .

'Royal Birkdale'le olan sevgim değişmedi'

 

Ian Poulter'ın en iyi vuruşları - ilk tur

İngiltere'de Ian Poulter, üçüncülük altındaki ilk kulüp binası lideriydi ve 67 yaşındaki oyuncu, 54. büyükelinde en düşük açılış turuna girdi.

41 yaşındaki oyuncu geçen yılki turnuvayı, Ryder Kupası'ndan uzaklaştıran bir ayak yarası geçirerek kaçırdı ve Mart ayında dünyanın en iyi 200'ünün dışında yer aldı.

Ayrıca PGA Tour kartını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı, ancak kural değişikliği onu sezonun geri kalanında tutabilmişti.

Poulter, Mayıs ayında Players Championship'de ikinci oldu ve dünyanın en iyi 100 turnuvasına geri döndü, ancak bu yılki Açık'a ulaşmak için eleme turuna girmek zorunda kaldı .

Poulter, 2008 Open'da Padraig Harrington'a kıdemli olarak katılan Poulter, "Oraya gitmek ve iyi, güçlü bir golf sahasında tahtaya kırmızı bir numara göndermek" söz konusuysa turnuva Royal'de son oynanıyordu Birkdale.

"Buraya kalifikasyon yapmak zorunda kalmam daha iyi."

"Bu golf sahasını seviyorum, 2008'den beri sevgi değişmedi. Elimdeki puan kartıyla son deliğe çıktığımızı hatırlıyorum ve çok özel bir his, bugün oraya gittim ve aynı şekilde oynadım."

Perşembe günü bazı ilginç moda seçimleri yapıldı.  Sol Jason Günü ayakkabıları, Justin Thomas'ın kravat ve John Daly pantolon

Perşembe günü bazı ilginç moda seçimleri yapıldı. Sol Jason Günü ayakkabıları, Justin Thomas'ın kravat ve John Daly pantolon

Casey'in doğum günü ve Manley'nin sinirleri

İngiltere'nin Paul Casey, eşit şartlar altında ikinci sırada yer aldı ve 40. doğum gününü kutlayacak.

"Doğum günümde çalışmak hoşuma gitmiyor," dedi Casey.

"Royal Birkdale, benim favori bağlantılar kurslarımdan biridir, belki de dünyanın en iyileri - İngiltere'ye geri dönmeyi ve doğum günümün ne yapmaktan hoşlandığımı yapmanın bir yolu ve işler yolunda gidiyor.

"Ben kendimden fazla baskı yapmayacağım, ancak kazanmak isteyen çok şey var, şans benim tercihimdir" [Son yedi ana dalda] yedi kez ilk kez kazananlar ve bu bir parti cehennemidir. "

 

Manley, kartal birliği ile liderlik yapıyor.

Galler 'Stuart Manley, başlangıcında iki şutunu tamamladı ve 68.'lik açılış töreni kendi beklentilerini aştığını söyledi.

Ancak 38 yaşındaki çocuk, ilk tişekte sinirleri hissettiğini itiraf etti.

Bir kartal kuşu finale sahip olan 520 nolu dünya, BBC Radyo Galler'e şunları söyledi: "Muhtemelen bir tişört atarken gördüğüm en gergin bu, ancak en azından yarın için ne olacağını biliyorum ve daha iyi bir oyuna sahip olacağım. Sanırım planım. "

2003'te profesyonelliğe geçen Manley, bu hafta Royal Birkdale'de yaşayan tek Galce adamı.

"Yerel golf kulübüm Mountain Ash'ten birkaç tane erkeğim var ve ailem burada. Bu yüzden onlar için iyi bir skor koymak güzel.

"Henüz batmadı, belki de bu gece küçük bir golf seyrettiğimde batacağım ama çok şirin olduğumu düşündüm, ilk denememde par iyi bir skor olacak" dedi.

Yerel çocuk acı çekiyor

Southport doğumlu dünya sayısı 14 Tommy Fleetwood, US Open'da dördüncü oldu ve bir kraliyet olarak Birkdale Kursuna gizlice yaklaşmak için itaat ettikleri için, bazılarının Open başarısı için kendisini devraldığını görüyorlardı.

Ancak tee üzerinde bol miktarda sesli destek olmasına ve ortak lider Brooks Koepka ile birlikte oynamasına rağmen, 26 yaşındaki şans altıncı sınıftan 76'ya çıkarken şansını kaybetti.

"Kötü nöbet geçirirsem kötü bir vuruş yapsam beni gerçekten dişlerin içine attı, sonra da iyi atışlara ulaştığımda kuşların pençesini yapmadım" dedi.

Yine de Fleetwood, birinci günde onu destekleyen taraftarlar için forma çarpıp gidebileceğinden emin.

"Yaptığım gibi oynarken hayal kırıklığına uğrattığınız hissetmek çok kolay, ancak yarın için en zoru deneyeceğim" dedi.

"Kendi rollerini oynamışlardı, sadece benimki yapmadım - ama daha önce kötü turlardan döndüm"

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image