Arama

Elazığ Belediyesinden Türbelerde Ramazan Temizliği

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen Harput'ta bulunan türbelerde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesinden Türbelerde Ramazan Temizliği
ad image
ad image

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ibadethanelerde belli periyotlarla sürdürdüğü temizlik çalışmalarını, Ramazan ayının gelmesiyle yoğunlaştırdı. Ekipler bir yandan şehir merkezindeki cami halılarını yıkarken, bir yandan da inanç turizmi açısından önemli bir yere sahip olan tarihi Harput'ta bulunan türbelerde temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

           

Türbelerin çevre temizliğini gerçekleştiren ekipler, daha sonra türbe içerisindeki halıları yıkayarak, halılara gülsuyu sıkıyorlar.

           

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yıl boyu belli periyotlarla camilerin ve türbelerin Belediye ekipleri tarafından temizlendiğini belirterek, "On bir ayın sultanı Ramazan ayını şehir olarak büyük bir coşku ve heyecanla yaşıyoruz. Vatandaşlarımız tarafından Ramazan ruhunun en yoğun olarak yaşanıldığı camilerimizin hijyenine katkıda bulunmak üzere Ramazan ayında daha sık aralıklarla cami halılarını yıkayarak, gül suyu sıkıyoruz. Öte yandan evliyalar diyarı tarihi Harput'ta bulunan cami ve türbe temizliklerini de sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmeleri için her alanda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.  

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image