Arama

Kültür Park'ta Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından ramazan ayının manevi havasını yaşatmak amacıyla Kültür-Park ve Harput'ta düzenlediği programlar, halkımızın yoğun ilgi ve katılımlarıyla devam ediyor.

Kültür Park'ta Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor
ad image
ad image

Elazığ'ın yeni yaşam merkezi Kültür Park, özel isimlerin konserleriyle ve düzenlenen pek çok etkinlikle Ramazan ayının vazgeçilmez mekânlarından biri olmaya devam ediyor.

 

Dün akşam gerçekleştirilen programlarda çocuklar gönüllerince eğlenirken, yapılan bilgi yarışmaları ile ramazan ayı ve dinimizle ilgili sorularla da bilgi sahibi oluyorlar.

 

Kültür- Park’ta gerçekleştirilen etkinliklerin dünkü konuğu ise ilahi sanatçısı Mehmet Arıcı oldu. Arıcı, birbirinden güzel ilahilerini seslendirerek Elazığlıların gönlünde adeta taht kurdu.

 

Etkinlikler pazar günü;  Kültür-Park’ta Ağah ilahi dinletisi ve Harput’ta dünyaca ünlü Mısırlı Hafız ve Kur-an'ı Kerim okuyucusu Muhammed En-Nasr Elazığlılarla buluşmasıyla devam edecek. Muhammed En-Nasr bugün hem Harput Sarahatun Camii'nde teravih namazını kıldıracak hem de namaz sonunda etkinlik alanında halkımıza Kur-an'ı Kerim ziyafeti sunacak.

 

Etkinliklerin amacının, ramazan ayının manevi ruhunu daha güçlü ve coşkulu yaşatmak olduğunu, çocuklarımızın ramazan sevincini küçük yaşlardan itibaren yaşayarak öğrenmesi olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, halkımızın etkinliklere olan ilgisinden oldukça mutlu olduklarını ifade etti.

Elazığ Haber, Merkezi

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image