Arama

Elazığ Emniyetinden Operasyonlar

8 yıl önce

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü yapmış olduğu operasyonlarla ilgili basın açıklaması yaptı.

Elazığ Emniyetinden Operasyonlar
ad image
ad image

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle ;''Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğümüzce, Uyuşturucu Madde Ticaretinin engellenmesine yönelik gerçekleştirilen bir operasyon kapsamında;



27 Temmuz 2015 günü bir araçta yapılan aramada 12 kilo 675 gr kubar esrar maddesi ile 30 adet AK-47 Kaleşnikof mermisi ele geçirildi. İ.K., V.B, T.K., U.E. isimli 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların tamamı çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.



Gümrük Kaçağı Ticaretinin engellenmesine yönelik aynı gün gerçekleştirilen bir başka operasyonda ise bir araçta yapılan aramada toplam 2 bin 960 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. İ.Y. isimli bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.Elazığ Emniyet Müdürlüğü olarak her türlü suç ve suçluyla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.''Denildi.
 


Elazığ

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image