Arama

Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Dolandırıcılığa Karşı Broşürlü Tedbir‏

9 yıl önce

Elazığ Emniyet Müdürlüğü konu ile alakalı yazılı bir açıklama yaptı.

Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Dolandırıcılığa Karşı Broşürlü Tedbir‏
ad image
ad image

Elazığ Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada .''Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, Toplum Destekli Polislik (TDP) faaliyetleri kapsamında, son günlerde artan telefon dolandırıcılığına karşı halkımızı uyarmak ve duyarlı hale getirmek amacıyla uyarıcı ve bilgilendirici afişler hazırlanmış, vatandaşlarımızın görebileceği şekilde özel ve kamu bankalarına ait bankamatikler başta olmak üzere, ana cadde üzerindeki iş yerlerine ilgili afişler yapıştırılmıştır.

 

İş yeri sahiplerine, esnaflara ve vatandaşlarımıza dolandırıcılık yolları ve yöntemleri hakkında uyarıcı bilgiler verilmiştir.

 

Hazırlanan broşürlerde, hiçbir kamu görevlisinin telefon ile para veya kontör talebinde bulunamayacağının altı çizilmiş, vatandaşların bu tür taleplere itibar etmemeleri istenmiştir. “Telefonla yapılacak kuşkulu görüşmelere karşı hemen “155 Polis İmdat” hattını arayarak olayı polisle paylaşmayı unutmayın” ibaresine yer verilmiştir.

 

Elazığ Emniyet Müdürlüğü olarak her türlü suç ve suçluyla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.''Dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image