Arama

Elazığ STK Platformu Suruç Saldırısını Kınadı

8 yıl önce

Elazığ STK Platformu Suruç Saldırısı sonrası kınama mesajı yayınladı.

Elazığ STK Platformu Suruç Saldırısını Kınadı
ad image
ad image

Elazığ STK Platformundan yapılan açıklama şöyle;''Şanlıurfa' nın Suruç ilçesinde Amara Kültür Merkezi' nde Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu mensuplarının ’Kobani’ nin yeniden inşası’ konusunda basın açıklaması yapmaya hazırlandığı sırada, meydana gelen patlamayı nefretle kınıyoruz.

Terör zulümdür; kimden ve nereden gelirse gelsin kınanmalıdır ve uluslar arası mücadele verilmelidir. Sahnelenen bu oyunun, tüm ülkemizin huzur ortamını, Ortadoğu’nun barışını hedef aldığı ortadadır. Ülkemize yönelik bu tür provokasyonlarla defalarca karşılaşmış olan milletimiz, dün olduğu gibi bugün de bunların üstesinden gelebilecek kudrettedir. Milletimiz, engin sağduyusuyla birlik ve beraberliğini bozacak oyunlara gelmeyecektir.

Bugün küresel bir senaryoyla karşı karşıyayız. Bu senaryoda rol alan aktörleri iyi tanıyor ve uyarıyoruz: Amacınıza asla ulaşamayacaksınız. Basiret sahibi bu millet size bu fırsatı vermeyecek ve oyununuzu bozacaktır.

Bugün suçlama değil, sorumluluk alma; yalan ve iftiraya sarılarak senaryoda rol alma değil, birlik olarak oyunu bozma vaktidir.

Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir.

Elazığ STK Platformu olarak, kimden gelirse gelsin, zalimin karşısında, mazlum ve mağdurun yanında olduğumuzu ifade ediyor; saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyoruz, ölenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz, milletimizin başı sağ olsun. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image