Arama

Elazığ Valiliğinden Yerel Gazetemi Okuyorum Kampanyasına Destek

8 yıl önce

Yerel gazetelerinin okunurluğunun arttırılması amacıyla Basın İlan Kurumu tarafından başlatılan “Yerel Gazetemi Okuyorum” projesi kapsamında, Elazığ Valiliği’nde gazete standı kuruldu.

Elazığ Valiliğinden Yerel Gazetemi Okuyorum Kampanyasına Destek
ad image
ad image

Elazığ Valiliği’nin girişine kurulan stant düzenlenen bir törenle açıldı. Törene Vali Murat Zorluoğlu, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Murat Yürekli ve yerel gazete sahipleri ile temsilcileri katıldı.

 

Elazığ da yayın yapan bütün yerel gazetelerimizin şehre katkısı önemli ölçüde her kesim tarafından hissedildiğini belirten Basın İlan Kurumu Müdürü Yürekli; “Bugün burada çok anlamlı bir tören için bulunuyoruz. Elazığ’da başlattığımız yerel gazetemi okuyorum kampanyamıza Elazığ Valiliği bizim için oldukça büyük ve anlamlı olan bir katkı sunmuş oldu. Elazığ Valiliği binası içerine yerel gazetemi okuyorum standı oluşturduğundan dolayı huzurlarınızda Sayın Valime teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Vali Murat Zorluoğlu ise yapmış olduğu konuşmada; “ İlimizde Basın İlan Kurumumuzun öncülüğünde başlatılan ‘Yerel Gazetemi Okuyorum’ kampanyasına Valilik ve İl Özel İdaresi olarak bugün katılmış olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Buradan bütün vatandaşlarımızın Elazığ’lı hemşerilerimizin yerel basına ilgi göstermeleri ve yerel gazeteleri satın almaları ve okumaları, yerel televizyonları da izlemelerini rica ediyorum. Yerel basın ciddi güçlükler içerisinde varlığını sürdürmeye çalışıyor. Birçok zorluğu aşarak bu gazeteler basılıyor ve televizyon yayınları evlerde vatandaşlarımızla buluşturuluyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın Elazığ’da  yerel basının güçlenmesi, gerek içerik bakımından gerek görsel bakımından daha kaliteli bir hale gelmesi için  ellerinden gelen katkıyı da sağlamaları gerektiğini düşünüyorum.

 

Baktığımızda yerel gazetelerimizi rengarenk görüyoruz. Çok farklı düşüncede insanların çıkardığı gazeteler, farklı yayın politikaları olan gazeteler ve farklı içerikte olan gazeteler ama hepsinin bence ortak bir tarafı var o da Elazığ’ da daha iyi hizmetler verilmesi, kamu hizmetlerinin ve özel sektör yatırımlarının geliştirilmesi konusunda hep bizlerle beraberler.

 

Geldiğimizden bugüne kadar bütün basın yayın organlarıyla çok iyi diyalog içerindeyiz. Şüphesiz basının önemli görevlerinden birtanesi de eleştirmektir ve ben basının bu eleştiri yapma hakkını da sonuna kadar saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu kampanyaya katılıyor olmaktan Valilik olarak İl Özel İdaresi olarak büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bütün basınımıza yazılı ve görsel basınımıza yayın hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image