Arama

Başkan Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

8 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde ‘Siyaset Bilimi ve Belediyecilik’ konulu söyleşiye katıldı.

Başkan Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu
ad image
ad image

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen söyleşiye Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Çakar ve öğrenciler katıldı.

 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Çakar, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı fakültelerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Amacımız kamuda üst düzey yöneticilerimizin bilgi ve tecrübelerinden öğrencilerimizin faydalanmasını sağlamaktır” dedi.

 

Fırat Üniversitesi’ndeki öğrencilik yıllarına dair anılarından yola çıkan Başkan Yanılmaz, “Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okumuş biri olarak, bir bölümünü 70’li yıllarda, bir bölümünü de 12 Eylül Askeri Darbesinden sonra okumuş bir öğrenci olarak ve son sınıfta da tutuklanmış, sınavlarına girememiş, işkencenin her türlüsüne maruz kalmış, okuldan mezun olmamam için her türlü işkencenin yapıldığı bir dönemden bu günlere gelen biri olarak, bu okulun kampüsünden ne zaman içeriye girdiysem heyecanlanmışımdır. Çünkü zor dönemlerdi, zor günlerdi” diye konuştu.

 

Hayatının hiçbir döneminde mücadeleden, çalışma azminden asla taviz vermediğinin altını çizen Başkan Yanılmaz, “Her zaman şuna inandık.

 

Kuvvet ve kudret sahibi Allah’tır. Zahiren kainatta kendisini güçlü gören insanlar, istedikleri kadar insanlara zulmetmeye çalışsınlar, onların gücü Allah’ın gücünün yanında bir hiçtir. Bugün yeryüzünün en güçlü devletleri Irak’ta, Suriye’de, Filistin’de ve dünyanın birçok yerinde mazlum insanlara zulmedecek gücü ellerinde bulundursalar dahi bizim inancımız şudur ki, kuvvet ve kudret sahibi Allah’tır, Allah’ın gücünün üzerinde bir güç yoktur” diye konuştu.

 

Çamurlu sokaklarında top oynadığı bu şehre Belediye Başkanı olarak hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yanılmaz, “Duam odur ki, bu şehre daha güzel hizmet edebilmek için Rabbim gücümüzü, kuvvetimizi arttırsın” dedi.

 

“SİYASET VATANDAŞA HİZMET ETME SANATIDIR”

 

“Siyaset vatandaşa hizmet etme sanatıdır” diyen Başkan Yanılmaz, “Biz bu şehirdeki insanları yönetmek için göreve gelmedik. Biz 574 bin insanımıza hizmet etmek zorunda olan Belediyemizde çalışan kardeşlerimizin hizmet kalitesini arttırmak üzere, onları yönetmeye geldik” şeklinde konuştu.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image