Arama

Elazığ'da 20 Kilo Esrar Yakalandı

8 yıl önce

Konuyla alakalı Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlüğü bir basın açıklaması yayınladı.

Elazığ'da 20 Kilo Esrar Yakalandı
ad image
ad image

Elazığ Emniyetinden yapılan yazılı açıklama şöyle:''Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğümüzce yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatı ve koordinesinde, birbiriyle bağlantılı üç araç üzerinde yapılan operasyon neticesinde 20 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

 

İlimiz Diyarbakır yolunda gerçekleştirilen planlı başarılı operasyon kapsamında biri suça sürüklenen çocuk olmak üzere toplamda 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

 

A.D, A.D, M.G ve A.O (suça sürüklenen çocuk) isimli şüphelilerin tamamı sevk edildikleri ilimiz Adli makamlarınca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.Elazığ Emniyet Müdürlüğü olarak her türlü suç ve suçluyla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.''Denildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image