Arama

Elazığ'da Gazeteciler İftarda Buluştular

8 yıl önce

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (EBMC); dün akşam Harput Konağı’nda verdiği iftarda gazete imtiyaz sahipleri, gazeteciler, televizyoncular, muhabirler, spiker ve sunucular, köşe ve spor yazarları, ajans temsilcileri, haber sitesi sahipleri başta olmak üzere basın ve medya sektöründe çalışan personelle buluştu.

Elazığ'da Gazeteciler İftarda Buluştular
ad image
ad image

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca ve Yönetim Kurulu üyelerinin düzenlediği iftar yemeği Şehit İlhanlar Caddesi Carrefour bitişiğindeki Harput Konağı’nda gerçekleşti.



Yoğun ilginin olduğu EBMC İftar Programı’na ilimizde yayın yapan gazete imtiyaz sahipleri, gazeteciler, televizyoncular, muhabirler, spiker ve sunucular, köşe ve spor yazarları, ajans temsilcileri, haber sitesi sahipleri başta olmak üzere basın ve medya sektöründe çalışan personelden oluşan yaklaşık 150 kişi katılarak ezanın okunmasıyla birlikte oruç açtılar.



“BU KUTSAL AYDA KAYNAŞMAK İÇİN BİR ARADAYIZ”



İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı nedeniyle basın ve medya çalışanlarını aynı ortamda bir araya getirerek iftarda ağırlayan EBMC Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca; iftar öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi: 



"Bu mübarek günde bizleri kırmayarak davetimize icabet eden değerli büyüklerimiz, ki aramızda Fırat Üniversitemizin çok değerli akademisyenleri var, aramızda Radyo Televizyon Üst Kurulu’ndan değerli ağabeyimiz dostumuz Fethi Ahmet bey var. Ve yine Elazığ’ın kazanımlarından olduğunu addettiğimiz son dönemlerin önemli kurumlarından olan Basın ve İlan Kurumu Bölge Müdürü ve personelleri aramızdalar. Böylesine bir günde bizlerle kaynaşma ortamında aynı havayı aynı atmosferi teneffüs etme adına bizlerle olduğunuz için hepinize teşekkür ediyor ve hepinize hoş geldiniz diyoruz."



DAVETİMİZİ ONURLANDIRAN MESLEKTAŞLARIMA TEŞEKKÜRLER



"Elazığ’ın çok güzide basın mensupları, çok değerli ehli kalemi, çok değerli köşe yazarlarımız, basınımızın ve medyamızın mutfağından tepe noktasına kadar Elazığ’a hizmet yolunda yeri geldiği zaman elini, yeri geldiği zaman da gövdesini çekinmeden ortaya koyan çok değerli meslektaşlarımız; böylesine kutsal bir ayın kutsal bir akşamında sizlerle birlikte olmanın onur ve kıvancını yaşıyoruz. Bu akşam Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti olarak şehrimizde görev yapan meslektaşlarımızla kaynaşmak adına buradayız. Bu meslekte bütün sıkıntılara ve zorluklara rağmen görevlerini başarıyla ifa eden kameramanından, fotoğrafçısına, köşe yazarlarımızdan fikir emekçilerine, basın kuruluşları sahiplerinden saha da çalışan meslektaşlarımıza kadar tüm arkadaşlarımızla kaynaşma adına böyle bir iftar yemeğinde buluşma kararı aldık. Bizlerin davetine icabet eden bütün meslektaşlarımıza öncelikle şükranlarımızı sunuyor hoş geldiniz diyorum. Malumunuz biz büyük bir ailenin farklı alanlarında mesleklerini icra eden fertleriyiz. Kimimiz yazılı basında, kimimiz görsel basında kimimiz de internet medyacılığında şehrimiz için çalışıp çabalıyoruz.”



BUNDAN BÖYLE BASIN VE MEDYA; DAHA SIK BİR ARAYA GELECEK



“Bazen büyük aşiretlerde olur yeni nesilden birbirlerini tanımayan fertler tanıştıklarında akraba oldukları anlaşılınca büyüklerine sitem ederler ve neden bizleri tanıştırmadılar ki büyüklerimiz diye serzenişte bulunurlar. Bizim medya dünyamız da aynen böyle, mesleki olarak büyük bir aile, büyük bir aşiretiz ama birçoğumuz birbirleriyle henüz bir araya bile gelmemişlerdir. Birçoğumuz kendi meslektaşlarımızı sosyal medya üzerinden tanıyıp yazılarını okumuşuzdur ama ne yazık ki ilk kez böyle bir etkinlikte bir araya geldik. Amacımız da zaten buydu. Bu şehirde yüzlerce eli kalem tutan değerli arkadaşlarımızı büyüklerimizi iftar yemeğini bahane ederek bir araya getirip tanışıp kaynaşmayı sağlamaktı. Bu vesile ile ben davetimize icabet eden çok değerli sizlere tekrardan hoş geldiniz diyor, orucunuzun makbul olması dileklerimle saygılar sunuyorum.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image