Arama

Elazığ'da Gençlik Merkezi İçin İlk Adım Atıldı

6 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehrimizin etkin ve aktif sivil toplum kuruluşlarından olan Akıncılar Derneği ile ortaklaşa hayata geçirecekleri “Elazığ Genç Yaşam Merkezi” projesi için bir protokol imzaladı

Elazığ'da Gençlik Merkezi İçin İlk Adım Atıldı
ad image
ad image

 

Başkanlık makamında gerçekleşen protokol imza törenine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak ve Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan katıldı.
İmza töreni öncesinde bir açıklama yapan Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak, gençlerin kaliteli vakit geçirmeleri ve bilgi birikimlerini artırarak daha donanımlı yetişmeleri için böyle bir projeyi hayata geçirmek istediklerini söyleyerek Başkan Yanılmaz’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
BAŞKAN YANILMAZ: “GENÇLER ÖNCELİĞİMİZDİR”
Göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları ve hedefledikleri bütün projelerde gençlerle birlikte yol yürüdüklerini, onların fikirlerinden, hayallerinden ve azimlerinden faydalandıklarını belirten Başkan Yanılmaz, imzaladıkları protokol ile yine gençleri yakından ilgilendiren bir projeyi hep birlikte gerçekleştireceklerini söyledi.
Birlikte yönetim anlayışı ilkesinden hareketle ilimiz için etkin çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarıyla her daim birlikte çalıştıklarını belirten Başkan Yanılmaz, Akıncılar Derneği’nin de bu STK’lardan biri olduğunu ve birlikte güzel bir çalışma yapacaklarını söyledi.
15-30 yaş grubundaki kız ve erkek öğrencileri kapsayan ‘Elazığ Genç Yaşam Merkezi’ projesi ile milli ve manevi değerlere bağlı, bilgili, sosyal ve donanımlı gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Yanılmaz, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:
“Gençlerimiz bu merkeze gelerek serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetler ile değerlendirerek gençlik faaliyetlerini planlamak, programlamak, yönetmek ve geliştirmek gibi girişimlerde bulunacaklardır. Böylece; merkez gençlerimiz için bir stres atma, kendilerini yenileyebilmelerine imkân sağlayacak bir mekân olacaktır.                        
Bu proje ile gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimleri desteklenerek, potansiyellerinin farkındalığı sağlanacaktır. Gençler arasında ortak bir amaç doğrultusunda beraber çalışmanın ve hoşgörünün teşvik edilmesi en büyük gayelerimizden olacaktır. Ben tekrar bu önemli projede emeği geçen herkese teşekkür ederek atılan adımların gençlere ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image