Arama

Elazığ'da Osmanlı Ocakları, Toplumun Bilinçlenmesini Sağladı

9 yıl önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çizgisinde yürüyen kısa sürede Türkiye ve Dünya’da Teşkilat çalışmalarını hızlı bir şekilde yapılandıran Osmanlı Ocakları, her hafta Salı günleri Bey Toplantıları adı altında Elazığ kamuoyunun yakından tanıdığı Akil insanları konuk etme geleneğini sürdürüyor.

Elazığ'da Osmanlı Ocakları, Toplumun Bilinçlenmesini Sağladı
ad image
ad image

Osmanlı Ocakları Elazığ Şubesinin rutin olarak her hafta gerçekleştirdiği Bey Toplantılarının bu haftaki Akil Konuğu Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Kadir Nozoğlu oldu. 

 

“Osmanlı Ocaklarına Akil Konuğu Olmaktan Şeref  Duydum”

Kadir Nozoğlu konuşmasında Osmanlı ocaklarına akil konuk olmaktan şeref duyduğunu dile getirerek, Osmanlı Ocaklarını evi gibi gördüğünü, her türlü konuşmaların rahatça yapıldığı, eleştiri ve güzelliklerin anlatıldığı, bardağın hem boş tarafının hem de dolu tarafının görüldüğü bir sivil toplum platformu olduğunu söyledi. 


“Doğru Bildiklerimi Söyledim”


Osmanlı Ocaklarının toplumun bilinçlenmesini sağladığını söyleyen Nozoğlu, şunları kaydetti:  “Memleketin menfaati için söylenmesi gereken ne varsa söylendiği amacına uygun hareket eden bir kuruluş. Avukatlık hayatıma 1999 yılında avukatlık bürosu açarak başladım. 2004 yılında Ak Parti teşkilatına katıldım,2007 yılında Merkez İlçe Başkanı seçildim ve bu tarihten itibaren başkanlık görevime devam etmekteyim. Görev sürem boyunca doğru bildiklerini söyledim.” Dedi. 

 

“Türkiye’de İlk Defa Ak Parti STK’ların Görüşünü Aldı” 

 

İlimiz için milletvekili olmak isteyen 64 tane aday başvuru yaptı, adaylardan hangisi seçilecek henüz belli değil, seçilecek adaylarımızın vizyonuyla ilimize değer katacağını düşünüyorum. Türkiye de ilk defa Ak Parti kendi teşkilatıyla beraber sivil toplum kuruluşlarının da görüşünü alarak hangi adayın milletvekili olması için oy kullanmalarını istedi. Elazığ’ın coğrafi açıdan konumu iyi bir yerde, ilimizin gelişmesi için zengin iş adamlarıyla görüşüp yatırım yapmaları konusunda bilgilendirmeli ve ikna etmeliyiz, ayrıca birçok bölge müdürlüklerinin ilimizde olması uzun vadede yarar yerine zarar vermiştir, devletin verdiği teşviklerden ilimiz yeteri kadar faydalanamamıştır, hep zengin bir il olarak gösterilmiştir. 

 

“Yimpaş Eski Binası Mutlaka Atıl Durumdan Kurtarılmalı”


Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Kadir Nozoğlu: Elazığ’da şehirleşme ve kentleşmedeki soruna dikkat çekerek Yimpaş eski binasının muhakkak atıl durumdan kurtarılmalı, mevcut çimento fabrikasının ve demir yolunun şehir dışına çıkarılması gerektiğini belirtti. 

Başkan Ayhan’dan Nozoğlu’na Teşekkür


 Nozoğlu’nın konuşmasının ardından Osmanlı Ocakları Elazığ Şube Başkanı Ramazan Ayhan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Nozoğlu , Elazığ siyasetinde önemli bir şahsiyettir.Vizyonu ve misyonuyla Elazığ için önemli bir kazanımdır.Akil konuğu olarak katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. 

 

“7 Haziran Sırat Köprüsü Kadar Önemlidir” 

Ayhan ‘’ 7 Haziran seçimleri Türkiye ve Elazığ Sırat Köprüsü kadar önemlidir. İnanıyorum ki aday seçimleri konusunda çok dikkatli olunacak, vizyon ve misyonuyla ülkemize yakışır adaylar belirlenecektir. 
“Osmanlı Kültürünü Yaşamak Ve Yaşatmak”


Osmanlı Ocakları Bölge ve Elazığ İl Başkanı Ramazan Ayhan yaptığı konuşmada ise “Osmanlı Ocakları; Osmanlı Kültürünü yaşamak ve yaşatmak için vardır. Belli değerler manzumesine inanmış belli ruh ve mana köklerinden esasen oluşmuş bir duruş ve bir inançla Osmanlı Ocaklarındayız. Üzerimize vazife edinmiş olduğumuz bu görevin şuuru, bilinci ve hassasiyeti içerisindeyiz. Osmanlı Ocakları’nın temel gayesi Osmanlı hoşgörüsü, adaleti, ahlakını yaşamak ve yaşatmaktır. Bölge, dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın, ‘Yaratılanı Severiz Yaradandan Ötürü’ anlayışı ile herkesi kucaklayan ve herkese eşit yaklaşan bir fikri benimsemektedir.” Dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image