Arama

Vali Zorluoğlu’ndan Elazığ İl Genel Meclisine Nezaket Ziyareti

9 yıl önce

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu İl Genel Meclisini ziyaret ederek meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Vali Zorluoğlu’ndan Elazığ İl Genel Meclisine Nezaket Ziyareti
ad image
ad image

Nisan ayı toplantılarını devam ettiren İl Özel İdaresi İl Genel Meclisine bir ziyaret gerçekleştiren Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı M. Baki Ölçücü ve meclis üyeleri ile bir araya gelerek meclisin gündeminde yer alan konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Ziyarette bir değerlendirme yapan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu“Bildiğiniz gibi İl Genel Meclisinin her ayın başında mutat toplantıları olmaktadır. Meclisimizin Nisan ayı toplantıları da devam ediyor. Bugün meclis üyelerimize bize nezaketi, bir iadeyi ziyaret yaparak bir çaylarını içtik. Meclis üyelerimizle tanıştık. Bazı konularla alakalı da karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Tabii İl Özel İdaresi ve onun karar organı olan İl Genel Meclisi ilimiz için çok önemli kararlar almaktadır.Hem belediye sınırları içerisinde hem de mücavir alan dışında İl Genel Meclisinin önemli görevleri bulunmaktadır. Yoldan, içme suyuna,eğitim altyapısından, sağlık altyapısına kadar çok sayıda kamu hizmetinde önemli görevleri bulunmaktadır. Bu çalışmaları gerçekleştirilmesinde İl Genel Meclisimizin çok önemli kararları olmaktadır. Bizim bugünkü ziyaretimiz bir nezaket ziyaretidir. Meclis üyesi arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum, hayırlı kararlar almalarını temenni ediyorum”.

 

İl Genel Meclisi Başkanı M. Baki Ölçücü ise “Sayın Valimize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyoruz. Sayın Valimizle birlikte Elazığ’ın sorunlarına çözüm getirerek şehrimize ivme kazandırmayı diliyorum. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyor, ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum”.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image