Arama

Elazığ'da Patates Çuvalında Esrar Ele Geçirildi

9 yıl önce

Elazığ Jandarma il komutanlığı ekipleri yaptıkları yol kontrollerinde Diyarbakır’dan gelen bir yolcu otobüsünde yapılan aramada torba içersin de esrar ele geçirildi.

Elazığ'da Patates Çuvalında Esrar Ele Geçirildi
ad image
ad image

Elazığ Jandarma il komutanlığı ekipleri yaptıkları yol kontrollerinde Diyarbakır’dan gelen bir yolcu otobüsünde yapılan aramada torba içersinde esrar ele geçirildi.

 

Edinilen bilgilere Göre Güneydoğu illerinden aldıkları Esrar maddesini batı illerine götürüldüğü istihbaratı kapsamında başlatılan çalışmalarda yolcu otobüslerinde ki uygulamalarda bir yolcu otobüsünde M.Ü ye ait bagajda esrar ele geçirildi. Esrarın kokusunu alsın diye torba içersine patates doldurduğu gözlenen M.Ü jandarmadan kaçamadı. Ele geçirilen esrarın 8 kilo olduğu ve Batı illerine götürüldüğü öğrenildi.

 

Esrarın kokusunu almak için esrarın içersine patates kesilerek bırakıldığı ve bu yöntemle özellikle köpekle aramalarda kokunun çıkmadığı ifade edildi.

 

Gözaltına alınan N.Ü çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Haber: Artı Eksi Haber

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image