Arama

Elazığ'daki Cinayet davası sonuçlandı

7 yıl önce

Elazığ'ın Baskil ilçesinde geçen yıl tartıştığı 71 yaşındaki babası Halis Karabey'i av tüfeğiyle öldürmek suçundan yargılanan Kenan Karabey'in, akli dengesinin yerinde olmadığı gerekçesiyle tahliyesine karar verildi.

Elazığ'daki Cinayet davası sonuçlandı
ad image
ad image

 

Bay Trump, giyim perakendecisi Nordstrom tarafından "Ivanka bu kadar haksız muamele gördü" şeklinde tweet yaptı.

Demokrat bir senatör, görevi "uygunsuz" olarak nitelendirdi ve eski Beyaz Saray etiği çerçeğini "çirkin" olarak adlandırdı.

Bu ayın başlarında Nordstrom, satış eksikliği nedeniyle Ivanka Trump giyim hattını bırakacak beşinci perakendeci oldu.

Hareket, Bay Trump'un kadın bedenleri hakkında yaptığı 2005 yorumuna atıfta bulunarak, aktivistlerin #GrabYourWallet adını verdiği tüm Trump ürünlerinin bir boykotunun ortasında geldi.

Pennsylvania Senatörü Bob Casey'in bir sözcüsü senatörün "başkanın özel bir şirkette ailesini zenginleştirmeyi reddettiği için etik olmayan ve uygunsuz olduğunu düşünüyor" dedi.

Başkan Barack Obama'nın yönetiminde etik olarak Çarşamba olarak görev yapan Norm Eisen, bu hareketi "çirkin" olarak nitelendirdi ve Nordstrom'a Bay Trump'u California Haksız Rekabet Yasası uyarınca dava etmesini tavsiye etti.

Anthony Zurcher, BBC News, Washington

1950'de Başkan Harry Truman, Washington Post müzik eleştirmeni Paul Hume'ye öfkeli bir mektup yazarak başkanın kızı Margaret'in şan performansını arttırdı. Altmış altı yıl sonra, başka bir cumhurbaşkanı da yavrularının savunması için geldi.

Truman için olay, yaygın bir alay konusu oldu. Donald Trump'ın Nordstrom'daki Twitter saldırısı, bir cumhurbaşkanının kamu megafonunu kullanarak sadece bir kızın şerefini korumak için değil, aynı zamanda ailenin ticari çıkarlarını geliştirmek için uygunluğunu sorgulamakla birlikte ciddi sonuçlar doğurabilir.

Bay Trump daha önce şirketleri kapattı, ancak en azından ABD ekonomik çıkarlarını ilerletmek adına yapıldı. Bu farklı. Bu kişisel.

Etik uzmanları Bay Trump'un başkanlığı ve ailesinin mali kaygıları arasında bir "güvenlik duvarı" teminatı bulunmasının yetersiz olduğunu belirtti. Şimdi cumhurbaşkanı, Bay Trump'u kendi işgal imparatorluğundan tamamen devirmeye zorlamaya çalışan davalarda çok iyi savunulan, destekleyici yeni bir kanıt sağladı.

İroni, Bay Trump'un çabalarının geri tepmesi olabilir. Herhangi bir perakende şirketi, Ivanka Trump ile iş birliği olursa cumhurbaşkanının ve taraftarlarının öfke riskini bilerek bir ortaklık ister mi?

Beyaz Saray seriyi oynadı.

Basın sözcüsü Sean Spicer, Nordstrom'un kararının siyasi olduğunu ve cumhurbaşkanı, kızının "saldırısına" tepki gösterdiğini söyledi.

Spicer gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu, politikalarına ve ismine karşı doğrudan bir saldırı ve açıkça, [cumhurbaşkanının politikaları ile ilgili bir sorunu olması nedeniyle malign olmanın ayağa kalkması için bir girişim" olduğunu söyledi.

Altı gün önce kararını açıklayan Nordstrom, kararın markanın performansına dayandığını ve bunun da firmanın Çarşamba günü tekrarladığını söyledi.

Şirketin yaptığı açıklamada, "Markanın satışları, şu an için bu hat ile devam etmemizi sağlayacak iyi iş mantığına sahip olmadığı noktaya kadar giderek geriledi" diyen şirket, Ivanka Trump'in bu karardan erken olarak bilgilendirildiğini belirtti. Ocak ayı.

TwitterBay Trump'ın @realDonaldTrump hesabıyla gönderilen tweet daha sonra resmi @POTUS hesabı tarafından retweet edildi.

Perakendecideki hisse% 0,7 oranında düştü ve gün ortası hafifçe toparlandı.

Bu haftanın başlarında, First Lady Melania Trump ateş altında geldi o zamanlar bir eskort olarak çalıştı sahte iddiaları üzerine Daily Mail'de dava-dava yeniden sonra.

Avukatı avukatları, haber web sitesini "dünyanın en çok fotoğraflanan kadınlarından biri" olarak göreceği karı kazanmak için kendisine "ömür boyu sürecek bir fırsat" olarak adlandırmakla suçladı.

Eleştirmenler, First Lady'yi Beyaz Saray'daki konumundan maddi olarak kâr sağlamaya çalışmakla suçladı.

Bayan Trump, 150 milyon dolar zararı istiyor (120 milyon pound).

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image