Arama

Elazığ'daki Ücretsiz İnternet Hizmeti Ulusal Basında

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin merkez noktası olan İzzetpaşa Meydanı'nda hizmete sunulan ücretsiz internet hizmeti, yerel basının yanı sıra ulusal basında geniş yankı buldu.

Elazığ'daki Ücretsiz İnternet Hizmeti Ulusal Basında
ad image
ad image

Pek çok gazete ve internet sayfası, Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşa sunulan bu hizmeti okuyucusuna aktardı.

 

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Elazığ Belediyesi Merkez binası ve özellikle şehrin kalbi konumunda bulunan İzzetpaşa Meydanı’nda hizmete sunulan ücretsiz Wi-Fi hizmeti, geniş kitlelerden beğeni topluyor. İha, milliyet, hürriyet, mynet, haberturk, haber7, malatyagercek, diyadinnet, eduturkey, turk.haberler.us, anayurtgazetesi, haberler.com, radikal, elazighaber, gunisigigazetesi, kanalfırat, sondakika23, ajans23, haberim23, haberelazig, yeniufukelazig, harputtv, kanal23, kanalelazig, elazighaber23, elazigsonbaski, elazighaberkent, elazighakimiyet gibi ulusal ve yerel pek çok basın-yayın organı haberi okuyucularıyla paylaştı.  Haberlerde sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen proje sayesinde, çağın en önemli ihtiyaçları arasında yer alan internet hizmetinin, Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşa ücretsiz olarak sunulduğu belirtildi. 

 

Başkan Yanılmaz’ın üniversiteli öğrencilere yönelik ücretsiz ulaşım hizmeti gibi ciddi bir desteğin ardından gelen ücretsiz Wi-Fi hizmeti de hem gençlerden, hem de yerel ve ulusal basından büyük beğeni topladı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image