Arama

ETUDER Başkanı Burak Soylu'dan Avukatlar Günü Mesajı

9 yıl önce

Kısa adı ETUDER olan Elazığ Turizm Ve Kültür Tanıtma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Burak Soylu, 5 Nisan “Avukatlar Günü” olması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

ETUDER Başkanı Burak Soylu'dan Avukatlar Günü Mesajı
ad image
ad image

Soylu yayımladığı mesajında, “Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nde yargı, hukuk devletinin temeli ve vatandaşların temel hak ve özgürlüklerinin güvencesi olduğuna dikkat çekti.

 

Savunma hakkının temel haklar arasında öncelikli olduğunu belirten Av. Burak Soylu, Avukatların savunmayı temsil ederek, bireyin haklarını koruyan, onları bilgilendiren ve yönlendiren avukatların hak ettiği değeri görmeleri gerektiğini söyledi.

 

Avukatların kendilerini adaletin yüceliğine adadığını ifade eden Başkan Av. Burak Soylu, hak ve adaletin sağlanması, toplumsal ilişkilerde yaşanan sorunların giderilmesi için özveriyle mesleklerini en iyi şekilde yapan tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image