Arama

Ev hayvanlarını evcilleştiren kedi katili 16 yıl hapse mahkûm edildi

6 yıl önce

21 kedi öldüren ve ölü bir cinsel istismarı olan bir adam 16 yıl hapsedildi.

Ev hayvanlarını evcilleştiren kedi katili 16 yıl hapse mahkûm edildi
ad image
ad image

 

Geçen sene 21 suç sayılabilecek hayati zulüm ve suç işlemekten suç duyurusunda bulunmak ve nüfuz sahibi olmak isteyen Robert Roy Farmer, avını onun bir kısmını San Jose, California'daki evlerinden aldı.

Ancak San Jose Mercury News, Santa Clara Eyaleti Üst Düzey Mahkemesi yargıcı Sharon A. Chatman'ın 26 yaşındaki birinin cinsel suçlu olarak kaydettirilmeyeceğini belirtti.
Veteriner laboratuvarı tarafından yapılan testlerde, tutuklandığında Farmer'ın arabasında bulunan zencefil bir tabudaki cinsel taciz işaretleri bulundu ancak savunma avukatı Wesley Schröder tarafından istismar reddedildi.
Cezanın başlamasından önce, Bay Schroeder, Farmer tarafından yazılan bir mektup okudu: "Bu suçları işleyen başka biri gibi görünüyor, fakat ben olduğumu biliyorum.


'Bunu yaptığımı kavramak çok zor. Ailelerinin bir üyesini çaldım. Aklımdan çıkmış olduğum gerçeği hiçbir mazeret değildi. '
Kediler Eylül 2015'te gözden kaybolmaya başladı. Bazıları, atlamada bulunan iki tane de dahil olmak üzere ölü bulundu, ancak diğerleri bulunamadı.
Bir güvenlik anı tarafından yakalanan şok edici görüntü, Çiftçinin sahibinin ön sundurmasından 17 yaşındaki zencefil tabbyasını tuttuğu anı gösterdi.


Çiftçi, Ekim 2015'te aracın içinde ölü bir kedi kıvrılmış bir arabada uyku buluyordu.
Polis, kürk parçaları, kan, kürklü eldivenler ve çiftçi arabasında bir av bıçağı buldu.
Yerel ikametgah David Stine, debriyajlarından kaçan bir kedi, daha sonra hayvan ısırığı olmayan bir ısırık ve aynı zamanda kanamalı kafa travması nedeniyle bir veteriner tarafından tedavi edildiğini söyledi.
Hakim Chatman, hapishaneden çıktıktan sonra Farmer'a 10 yıl boyunca kediden uzak durmasını emretti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image