Arama

Hayvancılık Faaliyetlerinin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesi Toplantısı Yapıldı

9 yıl önce

Hayvancılık faaliyetlerinin geliştirilmesi ve değerlendirilmesi toplantısı Vali Ömer Faruk Koçak başkanlığında yapıldı.

Hayvancılık  Faaliyetlerinin Geliştirilmesi  ve Değerlendirilmesi  Toplantısı Yapıldı
ad image
ad image

Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Ömer Faruk Koçak, Vali Yardımcısı Zekeriya Göker, Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Özgür, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Özdemir, Fırat Üniversitesi, İl Özel İdaresi, Orman Bölge Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Dsi 9. Bölge Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Banvit A.Ş, Ticaret Sanayi Odası, Ticaret Borsası temsilcileri katıldı.

 

Tavukçuluk sektörünün masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Vali Koçak; “İlimizde tavukçuluk sektörü hızla gelişmektedir. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun katkılarıyla bundan sonra da gelişmesini sürdürecektir.  Bizim temel amacımız tavukçuluk sektörünün yatırım yapabileceği alanları önceden belirlemek ve her yatırımcının faaliyetlerini belirlenmiş kurallar dahilinde rahatça yürütebilmesini sağlamaktır” dedi.

 

Tavukçuluk sektörünün karşılaştığı problemlere değinen Vali Koçak sözlerine şöyle devam etti: “ Özellikle tavukçuluk sektörünün gelişmiş olduğu iller başta olmak üzere bu sektörün gelişmesiyle birlikte karşılan problemler yatırımcıların önünde ciddi bir engel teşkil etmektedir. Bu problem sadece Elazığ’da yaşanan bir problem değil, biz bu noktada problemleri doğru teşhis ederek tanımlamalı, daha büyük boyutlara varmadan çözümü için gerekli tedbirleri almalı ve Bakanlık tarafından öngörülen şekilde çözümlemeye giderek bütün sektörlerin çıkarlarının birleştiği bir çözüm ortaya koymalıyız ”dedi.

 

Toplantı Hayvancılık faaliyetlerinin geliştirilmesi ve değerlendirilmesi ile ilgili sunumların yapılmasının ardından sona erdi. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image