Arama

HotelBrain ve Calzedonia Winds Island'ta #GirlsGanginMykonos Projesini Başlattı

6 yıl önce

HotelBrain ve Calzedonia, Yunanistan'ın Mykonos Adası'ndaki #GirlsGanginMykonos projesiyle 10.000.000'den fazla web ziyaretçisi ile çok başarılı oldu!

HotelBrain ve Calzedonia Winds Island'ta #GirlsGanginMykonos Projesini Başlattı
ad image
ad image

 

#GirlsGanginMykonos projesi 48 saatlik bir süre içinde 30.000.000 manzarasına var geçen yılki #IntimissimiLovesSantorini projesinin başarısını aşağıdaki ortaya çıktı; Mykonos Live TV, "ülkemizde şimdiye kadar yapılmış destinasyonlar ve oteller ile ilgili en güçlü iletişim ve tanıtım" olarak nitelendirildi.

Te başarısı HotelBrain (Absolut, Archipelagos Casa del Mar, Delight, Dreambox Mykonos Suites, Kirkoni My Mykonos Retreat, My Mykonos otel tarafından çalıştırılır dokuz oteller dahil #GirlsGanginMykonos proje üzerinde Calzedonia ile bu yıl işbirliği yapmak HotelBrain Yönetme Şirketi açtı Mykonos No5 ve Mykonos Princess).

6 Haziran'dan 8 Haziran'a kadar 13 sosyal medya etkileyicileri, HotelBrain tarafından yönetilen otellerde barındırılan kendi tarzı Calzedonia yüzme giyimini giyiyorlardı. katılanlar Hong dan İspanya'dan Jessica Goicoechea, İngiltere'den Louise Thompson, Portekiz'den Carolina Loureiro, Fransa'dan Anne-Laure Mais, Belçika'dan Lima Che, Almanya'dan Caro Daur Rusya'dan Maria Ivakova, Türkiye'den Duygu Ozaslan, Ceci N edildi Kong, Bianca Ella ve Alana Booth, Amerika'dan Patricia Perister ve Yunanistan'dan Maria Papageorgiou.

13 katılımcılar Kirini Benim Mykonos çekilmek yoga yaparken #GirlsGanginMykonos projeyi gösteren Mikonos Canlı TV'den videoya göz atın.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image