Arama

İngiliz ve İrlanda Aslanları: Warren Gatland yeni oyuncuları çağırıyor

6 yıl önce

Warren Gatland, Yeni Zelanda'ya Karşı İlk Testten önce İngiliz ve İrlandalı Lions takımını desteklemek için en az beş oyuncu çağıracak.

İngiliz ve İrlanda Aslanları: Warren Gatland yeni oyuncuları çağırıyor
ad image
ad image

 

Lions, 24 Haziran'da Auckland'daki All Blacks aleyhine yapılan ilk test öncesinde Cumartesi günü (08:35 BST) Maori All Blacks'le ve Chiefs'le Salı günü yüzleşti.

Baş antrenörü Gatland, ekip oyuncularının Test ekibinden hiçbirinin haftada iki kez oynamamasını sağlamasını istiyor.

Oyuncular, Avustralyalı Galler ve İskoçya'dan gelebilirler.

  • Sexton 'Maoleyn krizi öncesi mojo geri döndü' oyunu
  • Yaralı Farrell, Lions-Maori maçını özlüyor
  • 'Sexton Farrell yokluğunda kanıtlamak için her şeye sahiptir'

Galler şu anda Auckland eyaletinde Cuma günü Tonga 24-6'yı yendi ; İskoçya'da Sydney ile Cumartesi günü Avustralya'yla karşılaşacak .

İngiltere hazırlanacak birkaç güçlü adaya sahip olacaktı, ancak Eddie Jones ekibi Arjantin'de farklı bir saat diliminde olan ve bu oyunculara karşı sayılabilir ikinci Test için hazırlanıyordu.

Gatland geçen yıl bir olasılık olarak yeni oyuncular çağıran bahsedilen ve Aslanlar her zaman tur planlamasının bir parçası olduğunu söylüyorlar.

Lions fly-half'ınızı seçin

Warren Gatland'ın ilk tercihi 10 numara olmalıdır?

 
İlk
1
 
İkinci
2
 
Üçüncü
3
Seçimi Onaylayın

Galler geçici baş antrenörü Robin McBryde, Tonga'nın kazanmasından sonra konuşurken, doldurduğu adama yardım etmeye hazır olduğunu söyledi.

"Dünyaya diğer tarafa kadar ineceğimizi ve görüşme gerçekleşirse Aslanları desteklemeyeceğimizi düşünecek kadar kısa görüşlü değildik" dedi.

"Onlara destek olursak onlara yardım edeceğiz, ancak Warren'in ne yapacağını bilmiyorum."

İskoçya'da fly-half Finn Russell, yaralanan Owen Farrell ile bir araya gelecek ve Cumartesi günü ilk Test için uygun olmak için yarışacak bir aday gibi görünüyor.

Vatandaşı Jonny Gray, Gatland tarafından Salı günü Highlanders tarafından yenilgiye uğratılınca İngiliz kilidinin Courtney Lawes'in zindeliğiyle ilgili şüphe uyandıran bir başka oyuncu.

İngiliz vatandaşı George Ford, No.10 kapağı ve ikinci sıra Joe Launchbury, Gatland'ın ekstra yolculuk süresini ve Yeni Zelanda zamanını asimile etmesi için sürebileceğini kabul etmesi durumunda güçlü seçenekler olacaktır.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image