Arama

İngiltere ve Batı Hint Adaları: Kül kapmak için yer - Joe Root

6 yıl önce

İngiltere kaptanı Joe Root, West Indies'e karşı yapılan ilk Test Perşembe günü Edgbaston'da başladığında, küller için fırsatlar kapanılacaktır.

İngiltere ve Batı Hint Adaları: Kül kapmak için yer - Joe Root
ad image
ad image

 

Tom Westley ve Dawid Malan sırasıyla üç ve beş numaralı çimento yerlerine bakacakken, açacağı Mark Stoneman ilk çıkışını yapacak.

Root, "Bu serideki çocuklar Test ekibine damgasını vurmaları için bir fırsat" dedi.

"Takım olarak bizim için heyecan verici bir yer.

"Bayanlar şanslarını ellerine alabilirse, ileride bize iyi gelecektir."

Bu ülkedeki ilk gündüz Testi'nden başlayarak Batı Hint Adaları'na karşı yapılan üç maç, bu kışın Avustralya'daki Külleri savunmadan önce İngiltere'nin oyunun en uzun formundaki son görevidir.

Andrew Strauss'un 2012'de emekli olmasından bu yana , Keaton Jennings'in yerini alan sol kolu Stoneman, siparişin başında Alastair Cook'un ortağı olacak 12. kişi olacak.

Surrey adamı, bu sezon İlçe Şampiyonası Birinciliği'nden ikinci en yüksek koşucudur ve 30 yaşında, 1998'de Steve James'den beri evde yapılan testte ilk kez İngiltere'de oynanan en büyük kaleci olmuştur.

Root, "Son birkaç günde işini çok iyi geçti," dedi BBC Sport. "Ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu ispatlamak çaresizdir."

Root, Haziran ayında bir yandan zorlanınca bir Test oynamaya tamamen hazır değil diyor Chris Woakes'ın öncüsü olan Pace bowling Toby Roland-Jones, tarafında yerini koruyor.

Yığınlanmamış bacak sarma makinesi Mason Crane de özlüyor.

İngiltere bilinmeyenin içine adım at

 

Chris Woakes: Pembe top 'biraz bilinmiyor'

İngiltere, gelecek gece boyunca gündüz şartlarına ve pembe topa alışmak zorunda kalacak - Adelaide'deki ikinci Kül Testi, ışık altında oynanılacak ve takip eden seride Yeni Zelanda'da bir Test yapılacak.

Oyuncular Haziran ayında bir günlük şut Şampiyonası fikstüründe bir piyon oynamak için serbest bırakıldı ve Pazartesi günü Birmingham ışıklarıyla eğitildi.

Pembe topun nasıl davrandığına ilişkin endişeler var; öneri yeni iken abartılı hareket sunuyor, yalnızca daha yumuşakça, hareket ettirmek ve vurmak için daha sert hale gelmek için yaşlanıyor.

Kök yine de büyük farklara şahit olmadığını ve tarafının bu maça geleneksel bir Testte olduğu gibi yaklaşacağını söylüyor.

26 yaşındaki öğrenci, "Eğitimde kırmızı bir top kullansaydık, çok benzerdi, ışıklar yanarsa biraz farklı olabilir" dedi.

"Sonuçta hala aynı oyundur ve koşullara uyum sağlamanız gerekir, eğer bunu yaparsak sonuna gelin iyi bir konumda olmalıyız."

Kök, Rüzgârları geçmeyecek

İngiltere, yiğit bir seri zaferi kazanmak için büyük beğeni topluyor: Batı Hint Adaları, 2012 yılından beri evden uzakta bir seri kazanamadı ve İngiltere'de 17 yıldır bir Test kazandı.

Kök olsa da, İngiltere'nin ufukta görünen Külleri bile olsa Winderies'lerin önünden geçmeyeceğini söylüyor.

İngiltere v Batı Hint Adaları Test serisi programı
Birinci Test: 17-21 Ağustos, Edgbaston (d / n)
İkinci Test: 25-29 Ağustos, Headingley
Üçüncü Test: 7-11 Eylül, Lord'un

"Ben hiç Deneysel kriketten kolay bir oyun oynamadım," dedi Yorkshire batakçı. "Bazı yetenekli oyuncuların biraz etrafında olan erkeklerle karışıklığı var.

"Onları yenmek için oynamak zorundayız, biz en sevdiğiz, ancak Test kriketini asla kolay değiliz, zor bir iş olacak ve üst sıralara çıkmak için iyi oynamak zorundayız."

Holder, serileri kazanmayı hedefliyor

 

Gündüz Testi Kriketini anlıyoruz - West Indies antrenörü Stuart Law

Bir süredir olduğu gibi, Batı Hint Adaları Kriket Kurulu ile milli takım seçimi konusunda çıkan bir anlaşmazlık yüzünden Batı Hint Adaları, yerleşik global yıldızlarından bir kaçı yok.

Test kriketini oynamak için kalibreye giren tüm oyuncuların XI'si, Chris Gayle, Marlon Samuels, Dwayne ve Darren Bravo, Sunil Narine ve Darren Sammy'yi beğenmeyen kadroda bile bulunmuyor.

Çoğu, Karayipler Premier League T20 yarışmasında oynayan evde.

Pace bowling, Kemar Roach, Shannon Gabriel, Alzarri Joseph ve kaptan Jason Holder'ın gücünü arıyor.

Koşular kaygı konusu olacak, ancak Roston Chase, üç yüzyıl boyunca ilk 10 Testinden ortalama 48 puan alıyor.

Holder "Açıkçası büyük sersemleriz," dedi. "İngiltere çok iyi bir takımdır ve oyuncularının bir kısmı iyi durumda.

"Bu seviyede rekabet edebileceklerini gösteren çocuklar var, ısınma takımında iyi çalıştık ve testlere aşmak istiyoruz" dedi.

Holder, başarıya ulaşmayı ne düşüneceğini sordu: "Bir dizi kazanır."

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image