Arama

İngiltere'den Ozan Tufan'a Dev Talip

7 yıl önce

İngiliz medyası, EURO 2016'daki Çek Cumhuriyeti maçında oynadığı futbol ve attığı golle tüm Avrupa'nın dikkatlerini üzerine çeken Ozan Tufan için flaş bir iddiada bulundu. Mirror başta olmak üzere birçok yayın organı, Fenerbahçeli futbolcuya Premier Lig'den dört kulübün talip olduğunu yazdı.

İngiltere'den Ozan Tufan'a Dev Talip
ad image
ad image

ŞIRNAK, (DHA) - Akşam saatlerinde Şırnak'ın Silopi İlçesi'ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 172. Zırhlı Tugay Komutanlığı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi eşlik etti.

Komutanlık ziyaretinde incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra yemekhaneye geçip askerlerle birlikte iftar yaptı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image