Arama

Kaçak Sigara ve Esrar Operasyonu

8 yıl önce

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından, Uyuşturucu Madde ve Gümrük Kaçağı Sigara Ticareti yapan şahıslara operasyon düzenlendi.

Kaçak Sigara ve Esrar Operasyonu
ad image
ad image

Elazığ Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle;''Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğümüz tarafından, Uyuşturucu Madde ve Gümrük Kaçağı Sigara Ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 04 Temmuz 2015 günü bir araçta yapılan aramada 10 Bin 350 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. İki şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
 


5 Temmuz 2015 günü ise yine bir araçta yapılan aramada 1.450 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
 


Aynı gün başka bir araçta yapılan aramada net 4 kilo 30 gr kubar esrar maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
 


Olaylar ile ilgili başlatılan tahkikata devam edilmektedir.Elazığ Emniyet Müdürlüğü olarak her türlü suç ve suçluyla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.''Denildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image