Arama

Kürsübaşı Etkinliği Yoğun İlgi Görüyor

6 yıl önce

Elazığ Belediyesi ve Kültür Park İşletmesi tarafından her ayın 23’ünde düzenlenen ve geleneksel hale getirilen ‘Kürsübaşı’ etkinliği hemşerilerimizin yoğun katılımıyla Kültür Park Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi

Kürsübaşı Etkinliği Yoğun İlgi Görüyor
ad image
ad image

 

Dopdolu ve coşkulu geçen “Kürsübaşı” programına, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve 7’den 70’e her yaştan vatandaşımız konuk oldu.
Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel Harput müzikleriyle başlayan program Elazığ Belediyesi folklor ekibinin çektiği halaylar ile devam etti. Alanı dolduran misafirlerde halay ekibine eşlik etti.  Keyifli anların yaşandığı programda hemşerilerimize çeşitli ikramların yanı sıra “Kürsübaşı” gecesiyle özdeşleşen ve sahnede yoğrulan çiğköfteden de ikram edildi.
BAŞKAN YANILMAZ: “HEDEFİMİZ BİRLİKTE VE HUZUR İÇERİSİNDE YAŞAYAN BİR ELAZIĞ”
Alanı dolduran misafirlerle birlikte programı takip eden Başkan Yanılmaz, daha sonra bir konuşma yaparak misafirleri selamladı. Alanda il ve yurt dışından gelen çokça misafir olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, amaçlarının vatandaşlarımıza huzurlu bir yaz mevsimi yaşatmanın yanında birde Elazığ kültürünü tanıtmak olduğunu belirtti.
İlimizin tanıtılması noktasında “Kürsübaşı” ekibinin çok başarılı konserler verdiğini belirten Başkan Yanılmaz, Kürsübası ekiplerinin gittikleri her ilden ikinci kez davet aldığını söyledi. Elazığ’ın plaka kodunun 23 olması nedeniyle her ayın 23’ünde gerçekleştirdikleri “Kürsübaşı” gecesinin, bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da her ayın 23’ünde Kültür Park’ta devam edeceğini belirten Başkan Yanılmaz, bütün hemşerilerimizi il dışından gelen misafirleriyle birlikte programa davet etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image