Arama

Mahallelere Bayram Temizliği

6 yıl önce

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşlarımızın temiz ve huzur içerisinde bir bayram geçirmesi amacıyla şehir genelinde kapsamlı temizlik çalışması başlattı

Mahallelere Bayram Temizliği
ad image
ad image

 

Sabahın erken saatlerinden itibaren İcadiye ve Rızaiye Mahalleleri'ni temizleyerek işe koyulan ekipler bayram hazırlıkları kapsamında şehrin birçok noktasında detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
İlk olarak süpürme ve yıkama araçlarıyla cadde, sokak ve kaldırımları temizleyen ekipler, 80 derecelik buharlı temizlik aracıyla da otobüs durakları ve çeşmeler gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda temizlik çalışması yaptı. Kötü koku ve haşere oluşumlarına karşı çöp konteynerlerini yıkayarak dezenfekte eden belediye ekipleri bayram öncesinde vatandaşlarımızın huzur ve sıhhati için gerekli bütün hijyen koşullarını sağladı.
Elâzığ Belediyesi’nin rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra bayram hazırlıkları kapsamında topyekûn bir çalışma başlatmasının mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandığını belirten İcadiye Mahalle Muhtari İrfan Gözvur ise, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a ve temizlik personeline kendisi ve mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image