Arama

MİSLAND Vartaş Grup'a Satıldı

9 yıl önce

Mis holding ile VARTAŞ grup arasında MİSLAND'ın satışı ile ilgili sözleşme 25 Aralık 2014'te İstanbul'da imzalandı.

MİSLAND Vartaş Grup'a Satıldı
ad image
ad image

Misland'ın, VARTAŞ Gurup’a satışının ardından bir açıklama yapan Mis Holding Yön. Kur. Bşk. Nihat Demirbağ, 1989'dan beri 25 yıldır faaliyet gösteren Mis Holding Bünyesinde ki şirketlerin 23 yıl çok iyi kar ettiğini, son iki yıl zara ettiğini ve bu zararın şirketler bünyesinden kapatıldığını, Zarara dayanamayan ortaklarla yola devam etmeyi anlamsız bulduğunu belirten ,” Gereken konular ortaklarımızla ve kamuoyu ile zamanında paylaşılmıştır. 25 yıl yeterlidir, uygun olan herkesin hakkını verip helalleşmektir. Satış ile ilgili her iki tarafın da tüm şartlarda anlaştığını ifade eden Demirbağ, 2016 yılsonunda tüm ortaklarımız hisse bedellerini Allah'ın izni ile eksiksiz alacaklardır. Misaş-Mis Holding ve Misland markaları ilimizde 25 yıldır kalıcı hayırlı güzel işler ve hizmetler yapmıştır “ dedi.

 

VARTAŞ GRUP KİMDİR?

2003 yılında gayrimenkul sektörüne giriş yapan Vartaş'ın, bugüne kadar Sarissa, Güven Konakları, Nezih Konakları, Nezih Towers gibi pek çok özgün projeye imza attığını belirten DEMİRBAĞ Vartaş Grup 2013 yılında Alman Stern Immobilien AG ile %50 ortaklığa imza atarak, bugün Kadıköy Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 6 adada 3000 konut ve 2 adada ticari alanlar ile İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm projesini üstlenen, Elazığlı yatırımcı olan Vartaş Mislan’ı da satın alarak Elazığ’da da dev bir yatırıma imza attı.

 

Vartaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz Ömer Faruk Barata'nın uzun yıllardır memleketi Elazığ'a yatırım yapma düşüncesi olduğunu söyleyen Demirbağ, “Mislandın satışı ile Ömer bey'in de hayal ettiği prestijli bir projeyi memleketine kazandırabileceğine inanıyorum. Bunun hayırlı bir satış olduğunu umuyor ve tüm paydaşlara hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum “dedi.

 

MİSLAND'DA BUNDAN SONRA NE YAPILACAK?

Mis Holding yönetim kurulu başkanı Nihat DEMİRBAĞ, Ömer Faruk Barata'nın Elazığ yerel televizyonunda yaptığı açıklamada da belirttiği gibi şu an ilimize en faydalı, en hayırlı ve en prestijli projenin ne olabileceği hakkında yerli ve yabancı sektörün önde gelen 4 farklı mimarlık firmalarına proje çalışmaları yaptırıldığını, ayrıca ilimizin ihtiyaçları hakkında ünlü araştırmacılara anketler ve araştırmalar yaptırarak bu verilere göre en uygun projeye karar verilerek gerek gördükleri zamanda ihtimalen Nisan ayında kendilerinin açıklayacaklarını ifade etti. 

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image