Arama

Elazığspor Transfer Bombalarını Patlattı

9 yıl önce

Temsilcimiz Elazığspor, 2.Transfer ve Tescil Dönemi’nin bitmesine saatler kala bombaları patlattı.

Elazığspor Transfer Bombalarını Patlattı
ad image
ad image

6 Ocak’ta başlayan ve bu gece sona erecek olan Ara Transfer Dönemi’nde daha önce Zeki Korkmaz, Taner Yalçın, Serdar Özbayraktar ve Murat Sözgelmez’i transfer eden Bordo-Beyazlı Ekibimiz, bugün de Hamidou Traore, Igor Zenkovich, Kemal Tokak ve Muhammed Demirci’yle anlaşma sağladı.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un son dakika bombaları olarak kadrosuna kattığı 4 oyuncunun kariyerlerini sizler için araştırdık. İşte Temsilcimiz’in yeni transferlerinin kariyerlerinden satırbaşları:

Hamidou Traore

7 Ekim 1996 Mali doğumlu Hamidou Traore, futbola başladığı ülkesinin CO Bamako takımında 3 sezondur forma giyiyor. Mali U20 Milli Takımı’nda da şans bulan genç oyuncu, ülkesinde geleceğin en büyük yıldızları arasında gösteriliyor. Daha önce menajerler vasıtasıyla Gençlerbirliği’nin de teklif götürdüğü orta saha oyuncusunun oynayabileceği bir takıma gitmek istediği ve bu sebeple Elazığspor’u tercih ettiği öğrenildi. Ligin ilk yarısında attığı 9 golle dikkatleri üzerine toplayan Malili futbolcuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Igor Zenkovich

17 Eylül 1987’de Minsk’te dünyaya gelen Igor Zenkovich, futbola BATE Borisov altyapısında başladı. Daha sonra Belarus’tan Dinamo Minsk ve Kazakistan’dan Aktobe gibi takımların formasını da giyen Zenkovich, Belarus Milli Takımı’nın çeşitli alt yaş kategorilerinde boy gösterdi. Kazakistan’da iki kez gol krallığı yaşayan ve Kazak vatandaşlığına geçen Zenkovich, kendisini 1.5 yıllığına Elazığspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Zenkovich, bu sezon başında Şampiyonlar Ligi'nde 7 maç 2 gol, Avrupa liginde 9 maç 3 gol ve Kazakistan Premier Lig'de toplam 83 maçta 31 gol kaydetti.

Kemal Tokak

25 Nisan 1989’da Adana Yüreğir’de dünyaya gelen Kemal Tokak, futbola Adanaspor altyapısında başladı. Çanakkale Dardanelspor’da profesyonelliğe yükselen ve sonrasında Samsunspor, İstanbul Başakşehir ve Gaziantepspor formaları da giyen deneyimli stoper, son olarak Şanlıurfaspor kadrosunda yer alıyordu. 12 kez A2 Milli Takım forması da giyen Kemal, 1.5 yıl boyunca Elazığspor forması giyecek.

Muhammed Demirci

3 Ocak 1995’te Amasya’da dünyaya gelen Muhammed Demirci, futbola henüz 11 yaşındayken Beşiktaş altyapısında başladı. Küçük yaşına rağmen sergilediği performansla birçok kişinin dikkatini çeken ve bir dönem Barcelona altyapısında da denenen Muhammed, profesyonelliğe Beşiktaş’ta geçiş yaptı. Bir türlü istenen çıkışı gerçekleştiremeyen ve sezon başında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a kiralanan genç oyuncu, devre arasında Beşiktaş’a geri dönmüştü. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image