Arama

Onlarca kediye bakan Nuriye teyzeye, Başkan Yanılmaz’dan destek

7 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’dan onlarca kediye ev sahipliği yapan 57 yaşındaki Nuriye teyzeyi anlamlı ziyaret.

Onlarca kediye bakan Nuriye teyzeye, Başkan Yanılmaz’dan destek
ad image
ad image

 

Hayata geçirdiği çalışmalarla hayvanlara karşı olan duyarlılığını gösteren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, onlarca kediye evinin kapılarını açan ve kedi sevgisiyle tanınan 57 yaşındaki Nuriye Yücesoy’u evinde ziyaret etti. Ziyaretinde aileyle bol bol sohbet eden Başkan Yanılmaz, kedileri severek, onlarla yakından ilgilendi.

Nuriye Yücesoy’ı duyarlı ve örnek davranışından dolayı tebrik eden ve sokak hayvanlarına merhamet gösterilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Yanılmaz, isteyen vatandaşlara kedi evleri temin edeceklerini söyledi.
Sokak hayvanlarının birer emanet olduğunu dile getiren Yanılmaz, “Onlara sahip çıkmak hepimizin görevidir. 2015 yılı sonunda temelini attığımız, dünya standartlarında ve Türkiye’nin sayılı tesislerinden biri olan Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevini, bir yıl gibi bir süre içinde tamamlayarak hizmete sunduk. Yine bu kış soğuk ve karlı günlerde küçük dostlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için Kedi Ev’i projemizi devreye soktuk ve şehrimizin pek çok noktasına kedi evlerimizi yerleştirdik. Sokaklarda yaşayan hayvanlarımızın yeme, içme ihtiyaçlarını Belediye ve vatandaş işbirliğiyle sağlıyoruz. Sağlık ihtiyaçlarını ise Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevimizde gideriyoruz. Bu konudaki duyarlılığımızın herkes tarafından sahiplenilmesi en büyük arzumuzdur” diye konuştu.
Onlarca kediyi evinin birer ferdi gibi koruyup kollayan Nuriye Yücesoy ise, 4 yıldır kedilere evinde baktığını ve Elazığ Belediyesinin kedi evi projesinden büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image