Arama

Rus donanması, Rus deniz gemilerinin uzun mesafeli yolculuklarında seyahat eden ilk kediyi kutladı

6 yıl önce

Rus donanması kediklerinden gurur duyuyor. Rusya ve Batı'da birçok farklılık olmasına rağmen, ikisini birleştiren bir şey, bir çoban takıntısıdır.

Rus donanması, Rus deniz gemilerinin uzun mesafeli yolculuklarında seyahat eden ilk kediyi kutladı
ad image
ad image

 

Dört ayaklı bir arkadaşın en son başarısı, Rusya Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesapları tarafından gururla gönderildi.

Resimde görülen zencefilli bir kedinin, Rusya deniz gemilerinin Suriye sahiline uzun mesafeli yolculuklarında ilk seyahat ettiği bildirildi.

Bu kedi, başta yabancı elçileri bulan ve fareler yakalayan Westminster'taki İngilizlerin sahip oldukları küfürlerden daha tehlikeli bir işe sahiptir.

Kediler, Rus gemilerinde uzun yıllar bir yere rastlarlar ve şimdi askeri operasyonlarını daha şirin ve sevimli göstermeye hizmet ediyor gibi görünüyorlar.

Rus medyasındaki 2015 yazısı, gemilerdeki kedilerin önemli bir amaca hizmet ettiğini iddia ediyor; bu da onların insanları gemilerde yatıştırmasına yardımcı oluyor.

Elbette sıçanları da öldürürler.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image