Arama

Şampiyon Leicester City kupasına kavuştu

7 yıl önce

Leicester City geçtiğimiz hafta Chelsea ile Tottenham'ın 2-2 berabere kalmasından sonra şampiyonluğunu ilan etmişti. Bu hafta King Power'da Everton'u ağırlıyan şampiyon sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve karşılaşmanın sonunda Premier Lig Şampiyonluk Kupası'na kavuştu.

Şampiyon Leicester City kupasına kavuştu
ad image
ad image

Premier Lig'in 37. haftasında Leicester City, King Power Stadı'nda Everton ile karşı karşıya geldi. Bir önceki hafta şampiyonluğunu ilan eden Leicester City, rakibini 3-0'lık skorla devirerek taraftarları ile birlikte çifte kutlama yaptı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Leicester City, cezası biten golcüleri Jaime Vardy ile maçın 5. dakikasında öne geçti.

Golden sonra hız kaybetmeyen Leicester, 33. dakikada ilk golün asistini yapan Andy King ile farkı 2'ye çıkardı.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol atılmayınca taraflar soyunma odalarına 2-0'lık skorla indi.

İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Leicester City, 65. dakikada kazandığı penaltıyı Jaime Vardy ile gole çevirerek farkı 3'e çıkarmayı başardı.

Karşılaşmanın 63. dakikasında Oumar Niasse'ın yerine oyuna dahil olan Kevin Mirallas, 88'de skoru 3-1 getirerek farkı tekrar ikiye indirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca Leicester City, şampiyonluğunu ilan etmesinin ardında taraftarının önündeki ilk galibiyetini almayı başardı.

Bu galibiyetle birlikte Leicester City puanını 80'e çıkarırken 44 puanlı Everton haftayı 12. sırada kaldı.

Leicester City, ligdeki son maçında Chelsea deplasmanına konuk olacak. Everton ise bir sonraki hafta Sunderland deplasmanına konuk olacak.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image