Arama

Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanına yoğun ilgi devam ediyor

6 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’na yoğun ilgi devam ediyor

Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanına yoğun ilgi devam ediyor
ad image
ad image

 

Elazığlı vatandaşların ve il dışından gelen misafirlerin oldukça beğenisini kazanan Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı vatandaşların en uğrak adresi haline geldi. Mevsimsel sıcaklıkların artmasıyla birlikte sıcaktan bunalan vatandaşların adeta akın ettiği Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’na gün geçtikçe ilgi de artıyor.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da yoğun programından fırsat buldukça Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’na giderek hemşerileriyle bir araya geliyor, vatandaşlardan mesire alanı ile ilgili ilk ağızdan duygularını dinliyor. Yoğun çabalar sonucu kısa sürede böylesi bir alanın şehre kazandırılması vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topluyor.
Başkan Yanılmaz, yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça sık sık Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’na gelen misafirlerle sohbet ediyor, çocuklarla birlikte keyifli dakikalar geçiriyor.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image