Arama

Serena Williams: John McEnroe, erkek devrelerinde mücadele edeceğine inanıyor

6 yıl önce

Serena Williams, John McEnroe'nin erkek devrelerinde olsaydı dünyanın en iyi 700'ü arasında olmak için mücadele edeceğini iddia etti.

Serena Williams: John McEnroe, erkek devrelerinde mücadele edeceğine inanıyor
ad image
ad image

 

Ve erkek oyuncu dünyada 701 sırada yer kaçak bahis aldı - Dmitry Tursunov - onu yenebileceğine inanıyor.

ABD radyo istasyonu NPR ile yaptığı konuşmada, yedi kez Grand Slam şampiyonu McEnroe, açık bir dönem rekoru kazanan bir numaralı Williams'ın dediği gibi, 23 Grand Slams: "Erkeklerle oynadığı takdirde, 700 turda olacağını söyledi. dünya."

O, yorumları "Serena'nın inanılmaz bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ve muhtemelen bir şeylerin mümkün olduğunu düşünmüyorum, belki de bir noktada bir kadın tenisçisi herkesten daha iyi olabilir" demek değildir.

Ancak şunu ekledi: "Bunu başka bir sporda görmedim ve teniste görmedim, sadece erkeklerin oyununu oynamak zorunda kaldıysa, tamamen farklı bir hikaye olacaktı."

Williams daha sonra Twitter'da yanıt verdi : "Sevgili John, sana tapıyorum ve saygı duyuyorum, ancak lütfen beni süpertotobet esaslı olmayan ifadelerinden uzak tutun.

"Hiç kimsenin" orada "yer aldığını hiç kimseyle oynamadım, ne de zamanım var Bebeğim olmaya çalışırken bana ve mahremiyetime saygı gösterin, efendim.

'O hamile ve ben değilim'

34 yaşındaki Tursunov, bir zamanlar dünyada 20. sıraya yerleşti.

Rus, BBC Dünya Hizmet Sporuna McEnroe'nun "kadın tenisiyle uğraşmaya" çalıştığını düşünmediğini söylemesine karşın "gerçek" şu "erkekler genel olarak daha güçlü" diyor.

"Serena'ya karşı kazanacağımı umuyorum," dedi.

"Bunun benzer bir argümanı olacaktır: daha hızlı, en hızlı kadını veya en hızlısı kim koşturabilir ki? Tenis giderek daha fiziksel bir spor haline geliyor, bu nedenle bir kadının erkeklerle dövmesi zor olacak.

"Siyah ve beyaz değil, dikkate almak faktörlerin çok sayıda bulunmaktadır. Fiziksel olarak hayatımın en iyi şekle sahip olmayabilir ama genel bir paket olarak benim sıralamasında öneririm çok daha iyiyim. Hamile olduğunu ve Değilim.

"John'un kesinlikle aptalca bir şey söylemediğini hiç duymamıştım - onun şeylerini biliyor, inanılmaz bir oyuncu olmanın kendisi hakkında söyledikleri doğru - patlayıcı, güçlü ve çok işe tipobet giriş giriyor ancak kazanacağımı umuyorum. "

Cinsiyet Savaşı

Bobby Riggs ve Billie Jean King

Billie Jean King'in izlediği 30,000 kişilik bir kalabalık, 1973'te Houston'da Bobby Riggs'i ele geçirdi

Erkeklerle kadınlar arasındaki tenis maçları, daha önce, Billie Jean King'in diğer Amerikalı Bobby Riggs'i aldığı 1973'te daha önce gerçekleşti.

1940'larda dünya birincisi olan Riggs, 1951'de emekli oldu ve 55 yaşındayken en iyi kadın oyuncuların herhangi birini yenebileceğine inanıyordu.

King aslında Riggs'i oynamayı reddetti ve Avustralya'daki Margaret Court - o sırada dünyanın en iyi kadın oyuncusu - girdi. Riggs 6-2 6-1 kazandı.

Ancak o yılın başlarında, 29 numaralı Riggs'den 26 yaş küçük 26 yaşındaki kadın oyuncular King, Houston Astrodome'daki bir sergi maçında onu 6-4 6-3 6-3 kazandı.

Üçüncü 'Cinsiyet Savaşı' maçı, 1992'de Amerikan eski dünya birinci Jimmy Connors, o sırada 40 yaş ve Çek ve Amerikalı Martina Navratilova, 35 yaşları arasında geçti.

Maç daha rekabetçi hale getirmek için özel kurallar çerçevesinde gerçekleşti - Connors'a her noktaya yalnızca bir hizmet verildi ve Navratilova'nın yarısı çiftler mahkemesine girmesine izin verildi. Connors 7-5 6-2 kazandı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image