Arama

Voleybolda Elazığ İl Özel İdarespor Türkiye 3.’Sü Oldu

8 yıl önce

Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonasında Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü büyük bir başarı elde ederek Türkiye 3. oldu.

Voleybolda Elazığ İl Özel İdarespor Türkiye 3.’Sü Oldu
ad image
ad image

Nevşehir’de düzenlenen Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası sona erdi. 22 Haziran’da başlayan ve 7 gün süren müsabakaların finallerine İl Özel İdare Spor Kulübü damgasını vurdu.

Voleybol Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan şampiyonanın finalinde Elazığ temsilcisi İl Özel İdare Spor Kulübü önemli rakipleri geride bırakarak Türkiye 3.’sü olmayı başardı.

 

Finallerde B Grubu’nda mücadele eden İl Özel İdare Spor Kulübü sırasıyla Galatasaray, Karayolları ve Arma Yapı’yı 3-1’lik set skorları ile geçerek çeyrek finale yükseldi.

 

24 takımın mücadele ettiği şampiyonanın çeyrek finalinde Elazığ İl Özel İdare Spor’un konuğu Eczacıbaşı oldu. Filenin sultanları çeyrek finalde Eczacıbaşı’nı 3-0 mağlup ederek yarı finalin yolunu tutmuş oldu.

 

İl Özel İdare Spor Kulübünün yarı finaldeki rakibi Vakıfbank oldu. Elazığ temsilcisi yarı final müsabakasından 3-0 mağlup ayrıldı.

 

Final vizesini kaçıran Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü 3.’lük-4.’lük maçında Karşıyaka ile karşılaşırken rakibini 3-1’le geçti ve şampiyonayı Türkiye 3.’sü olarak tamamlamış oldu.

 

Aytaç Ekici yönetimindeki İl Özel İdare Spor Kulübü bu sonuçlarla çok önemli bir başarıya imza atmış oldu.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu İl Özel İdare Spor Kulübü yöneticileri başta olmak üzere Antrenör Aytaç Ekici ve teknik heyet vesporcuları kutladığını belirtti. Bilginoğlu “İl Özel İdaresi Kulübü Bayan Voleybol takımımız Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası çok önemli bir başarı elde etmiştir. Bu başarılı neticeden dolayı bir kez daha voleybol takımımızı, teknik heyetini ve idarecilerini kutluyorum. Ayrıca İl Özel İdaresinin her faaliyetinde olduğu gibi voleybol takımımızın şampiyonası sürecine de destek ve katkılarını esirgemeyen Sayın Elazığ Valimiz Murat Zorluoğlu’na da şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image