Arama

Zürafanın canlı doğum anı

7 yıl önce

Dünyadaki hayvanlarla uğraşanlar, Nisan ayında zürafanın YouTube'daki canlı dördüncü buzağıyla yakında her an doğum yapacaklarını görmek için uğraşıyorlar.

Zürafanın canlı doğum anı
ad image
ad image

 

Nisan zürafası internet duygusu haline geldi, yaklaşık 25 milyon kişi doğum yapmaya hazırlanırken her hareketi izlemek için giriş yapıyor.

Gururla bebeğin anne-babası epik 15 aylık hamilelik sürecinin son safhalarındadır ancak yakın mesafedeki her an yakında emek alıyor.

Bugün saat 10am GMT saat sabahı (yerel saatle 05:00 itibariyle) doğum yapmaya daha yakın gözükmemekle birlikte, oturup ayakta durmak arasında değişen huzursuz bir gece geçirdi.

En güncel güncelleme biçimindeki Hayvan Macerası Parkında, bekçiler "Rapor etmek için fazla değişiklik yok" dedi. Devam eden karın hareketleri! 

"Arka taraf görünür pembe renklerle oldukça büyük kalıyor. Bakım görevlilerinden veya veterinerden önemli bir rapor gelmedi. " 

 

Zürafanın duvardaki gemi hamileliği geçen ay hayvan hakları fanatikleri hayvanat bahçesini canlı video yayını almaya zorlayarak viral görüntüleri 30 milyon izlemeye rağmen "cinsel açıdan açık" olarak ilan ederek fırtınaya neden oldu.

Macera parkının patronu Jordan Patch canlı yayın akışını bir süre kaldı, daha önce eylemcileri "koruma altına almak" için bir protesto ile çekimleri yeniden başlattı.

Yetkililer, "Dünya kenarda beklemektedir ve Nisan, bir avuç dolusu kek ile öfkelenir" dedi.

"İçinden güçlü vuruşlar yakından izleyin!"

Zürafa emek

Parkın Facebook sayfasındaki sayısız ilandan, 15 yaşındaki April'ın dördüncü gebeliğinin halk vicdanını nasıl yakaladığının bir göstergesi olabilir.

Bir hayranı yazdı: "Sadece kocamın Irak'ta olduğunu ve sorduğu ilk şeyin ne zaman yapıldığını April'ın nasıl yaptığını bilmenizi isterim!

"Oradaki birlikleriyle birlikte sıcak bir konu olduğunu söylüyor! Gelecekte devam edebilmek için her gün ekran görüntüleri gönderiyorum" dedi.

Dün sabah GMT saat 4.45'de - New York'ta saat 04: 00'de, Nisan'ı 100.000'den fazla kişi izliyordu.

GIRAFFE CANLI GÜNCELLEMELERİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR

Görüntüleme rakamlarının bugün ölçekten çıkması bekleniyor.

Hayvanat bahçesi yetkilileri, buzağının toynakları görünür hale geldiğinde Nisan'ın işbaşında olduğunu ilan edeceklerini açıkladı.

Zürafalar, herhangi bir hayvanın en uzun gebelik sürelerinden biri olan 464 güne kadar gebe kalır ve vahşi doğada avcıların dikkatini çekmekten vazgeçmek için doğumlarından son derece hoşnutsuz olurlar.

GIRAFFE NEREDE GÜNÜNÜ NEREDE GÜNÜN GEÇTİ?

Hamile Zürafa

Buzağı doğduktan sonra, hayvanat bahçesi bir isim bulmak için bir yarışma düzenleyecektir. Bu, Nisan'ın dördüncü buzağı olacak, ancak eşi Oliver, beş için ilk olacak.

Bilim adamları, 1985'te 160.000'e, 2015'de 97.562'ye düştükten sonra nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Aralık ayında zürafalar kaybolan türlerin Kırmızı Listesine yerleştirildi.

Nisan ayının buzağı, son günlerde Birleşik Devletlerde teslim edilen ikinci bebek zürafası olacak. Dobby adlı bir erkek beklenmedik bir şekilde doğum kontrolünde olan annesi Kipele'ye rağmen Salı günü Colorado'daki bir Denver Hayvanat Bahçesinde dünyaya geldi.

Bu geceki Hayvan Macerası Parkı, binlerce hayranın zürafanın dolandırıcılardan sakınmak için doğum günlerini görmesini beklediğini uyardı.

Bir Facebook mesajında ​​çok sayıda hayvanseverin saatlerce vakit harcayarak Nisan ayının son safhalarına girmeye hazırlanarak hazırladığı zürafanın avantajları insanlardı.

Park şöyle dedi: "Dikkatimizi tekrar dua ediyoruz.

GIRAFEN'İ NE ZAMAN DOĞUM VERECEK?

Zürafa emek

Zürafa Nisan 15 yaşında ve bu dördüncü hamilelik

"Birçok pop-up T-shirt ve giyim mağazaları, ayrıca sahte YouTube sayfalarında sohbet fırsatlarından yararlanıyor. Animal Adventure tarafından resmen onaylanmış ve onaylanmış olan her şey www.ApriltheGiraffe.com adresinde bulunmaktadır.

Park, ayrıca Nisan'ın New York'ta doğuştan yeni bir gün doğum yapmaya gittikçe daha yakın gözüktüğünü söyledi.

Nisan muhafızları onu normal davranış biçimlerinin çoğunu değiştirerek vücudunun doğum yapmaya hazırlandığını fark ettiler.

Parkın internet takipçileri büyük bir ordu için bir güncelleme olarak, park "dedi:" Nisan gece boyunca davranışlarının bazılarını değiştirdi.

"Farklı şekillerde hareket ediyor, ayakta durup uyumak için yeni noktalar seçiyor ve hatta sadık izleyicilerimiz tarafından fark edilebilecek her zamanki uyku rutininizden çıkıyor, neden? Birçok nedenden dolayı olabilir. 

"Karın hareketlerinde artış devam ediyor, bekçimiz bu sabah tüm gözlemlenen fiziksel işaretlerin değişmediğini ve olumlu olduğunu gösteriyor."

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image