Arama

Donald Trump, Obama'yı Trump Tower'ın "kablo dokununuşu" emriyle suçladı

7 yıl önce

Donald Trump, eski ABD Başkanı Barack Obama'yı seçim kampanyası sırasında "takas telleri" ni Trump Tower'da sipariş ettirmekle suçladı.

Donald Trump, Obama'yı Trump Tower'ın "kablo dokununuşu" emriyle suçladı
ad image
ad image

 

70 yaşındaki gençler sosyal medya sitesini Twitter'a yazdı: "Korkunç! Obama'nın zaferden hemen önce Trump Tower'da "tellerimi vurduğumu" öğrendim. Hiçbirşey Bulunamadı. Bu McCarthyism! "

Mevcut ABD lideri, Soğuk Savaş döneminde Amerikan toplumuna Komünist sızma olduğu iddia edilen eski Senatör Joseph McCarthy'ye atıfta bulundu.

Trump ekledi: "Başkan Obama, kutsal seçim süreci boyunca telefonlarımı ne kadar düşük tuttu. Bu Nixon / Watergate. Kötü (veya hasta) adam! "

Donald Trump Obama'yı tel musluklarla suçladı

Donald Trump Obama'yı Trump Tower'a dokunarak suçladı

Bir başka yazıda şunları yazdı: "Oturan bir Başkan'ın, seçim öncesinde cumhurbaşkanlığına 'tel çekme' hakkı yasal mı? Daha önce mahkeme tarafından açılmıştır. YENİ DÜŞÜK! "

Sonra şunları ekledi: "İyi bir avukatın, Başkan Obama'nın seçimlerden hemen önce Ekim ayında telefonlarımı tıkamasıyla büyük bir dava açabileceğine bahse girerim!"

Görevlerinde Bay Trump tarafından hiçbir kanıt üretilmedi.

Donald Trump Twitter'daTwitter

Başkan Donald Trump'ın Barack Obama hakkındaki tweet'ini

Bay Trump, Obama'nın bürosuna dokunmak için verdiği bir mahkeme kararını reddettiğini iddia ediyordu ve iddiayı dava üzerine almak için "iyi bir avukat" çağırıyor gibi görünüyordu.

ABD Başkanı, eylemleri, 1970'lerde, Richard Nixon yönetimini Demokratların Washington karargahına bir mola girdikten sonra aşağı çeken ünlü Watergate skandalıyla da karşılaştırdı.

Eski Başkan, suçlamalara henüz cevap vermedi.

ABD'nin 45. Başkanı için yoğun bir sabah olmuştu ve geçen seneki seçim kampanyasında Washington'un Rusya büyükelçisiyle yaptığı görüşme hakkında soru arayan ABD Başsavcısı Jeff Sessions'ı savunmak için Twitter kullandı.

Cıvıldıyor: "Jeff Sessions'un Rus Amb ile yaptığı ilk görüşme Obama Yönetimi tarafından 100 Ambslık eğitim programı kapsamında kuruldu ...".

O da ekledi: "Sadece dışarıda: Jeff Session'la tanıştığı Rus Büyükelçisi, Obama Beyaz Saray'ı 22 kez ve geçen yıl sadece 4 kez ziyaret etti."

ABD Başkanı Donald Trump Twitter'daTwitter

Donald Trump, Barack Obama'yı Trump Tower'ın tel musluğunu sipariş etmekle suçladı

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image