Arama

3.Elazığ Ulusal Nejat Uygur Tiyatro Festivali Ana Sponsoru Etikrom A.Ş

9 yıl önce

Türkiye geneli yedi bölge tiyatro ekiplerinin katılımı ile 18 dalda Nejat Uygur Sanat ödüllerinin verileceği 3.Elazığ Ulusal Nejat Uygur Tiyatro Festivalinin Ana Sponsoru Etikrom A.Ş oldu.

3.Elazığ Ulusal Nejat Uygur Tiyatro Festivali Ana Sponsoru Etikrom A.Ş
ad image
ad image

Kısa adı EMSAD olan, Elazığ Müzik, Sanat, Halkoyunları Topluluğu, Turizm, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen, Festival Tertip Komite Başkanlığını Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın yaptığı, Kültür ve turizm Bakanlığı tarafından desteklenen 3.Elazığ Ulusal Nejat Uygur Tiyatro Festivalinin Ana Sponsoru Türkiye devi Etikrom A.Ş oldu.
          
Emsad Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada; Türkiye'nin sayılı tiyatro festivalleri arasına giren Elazığ Nejat Uygur Tiyatro Festivaline yakışır bir firmayla Ana Sponsorluk anlaşmasına vardıklarını, önümüzdeki günlerde Emsad Yönetim Kurulu ve Etikrom A.Ş üst düzey yöneticilerinin de katılacağı Ana sponsorluk sözleşme imza töreni düzenleneceği bildirildi.  
          
7-14 Mart 2015 tarihleri arasında 8 gün sürecek olan festivalde,  Haldun Dormen Nejat Uygur Onur Ödülü, Göksel Kortay Nejat Uygur Tiyatro Festivali Sevgi ve Emek Ödülü, Ferdi Merter Nejat Uygur Tiyatro Festivali Emek Ödülünü alacakları festival,  Türkiye genelinden katılacak olan tiyatro ekipleri, ulusal tiyatro sanatçıları, ulusal, bölgesel, yerel basın ve medya temsilcileri, siyasiler ve bir çok davetlinin katılımı ile 07-14 Mart 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image