Arama

Emsallerinin Yarı Fiyatına Konut

9 yıl önce

İmar Haksen Genel Başkanı Önder Özdemir düzenlediği basın toplantısında İmar Haksen TOKİ İş birliği ile yapacakları konutlar hakkında bilgi verdi.

Emsallerinin Yarı Fiyatına Konut
ad image
ad image

İMAR HAKSEN TOKİ İŞBİRİLİ 2. ETAP EVLERİ

 

İmar Haksen Genel Başkanı Önder Özdemir 2014 yılında 232 konut teslim ettiklerini belirterek,” İMAR HAKSEN- TOKİ işbirliğiyle başlatmış olduğumuz projelerden 1. etap 232 konutu üyelerimize 2014 Şubat ayında teslim etmiştik,  2. Etap, 484 konutumuzu şuan Toki’nin en büyük ve en güçlü firmalarından olan İZ-TAŞ İnş. Tarafından Büyük bir gayret ve özveri ile devam ettirilmektedir. Teslim tarihi 2016 Mart ayında olacak şekilde belirtilmiştir. Sendikamız ve İz-Taş İnş. İşbirliği ile çaydaçıra mah. Başlatacağımız 220 konutun (110 tanesi 3+1  195 m2, 110 tanesi  4+1  219 m2)  hemşerilerime müjdesini vermek için buradayız.  Üyelerimize; aileleriyle birlikte huzur içinde yaşayarak yaşlanacakları, ulaşımı kolay, havadar, yeşil alan ve gezi alanları üst seviyede olan, akıllı ev formatında lüks bir site sunuyoruz. ” Dedi.

 

ELAZIĞ’DA BİR İL DAİRELERDE TÜRK HAMAMI VE SAUNA

 

Özdemir lüx konutlarda birinci sınıf malzeme kullanılacağını ve her dairede bir Türk hamamı ile bir saunanun olduğu belirterek,” VADİ PARK konutlarında; bütün malzemeler 1.ci sınıf malzemeden A. Kalitede yapılacaktır.  Her dairede sauna, Türk hamamı, soğuk-sıcak kilerler ve daha birçok ayrıcalık olacaktır. Site içerisinde kreş, kapalı alanda bayan-erkek ve çocuklar için ayrı ayrı yüzme havuzları, Türk hamamı ve sauna, tüm spor aletlerinin bulunacağı büyük bir spor salonu, basketbol sahası, sine vizyon, ticaret merkezi bulunmaktadır.

 

Amacımız; Bu projeyle ilimizde kalite ve nitelik anlayışını değiştirerek üyelerimizin emniyet içinde BEŞ YILDIZLI OTEL konforunda yaşamlarını sağlık ve huzur içinde sürdürmeleridir. Değerinin çok altında fiyatlandırılması yapılan, ödeme koşulları uygun olan konutlarımızın tamamı ELAZIĞ’ a hakim bir noktada, üstün mimari projesiyle üyelerimizin yaşam alanı olmaya hazırdır. 09.02.2015 pazartesi gününden itibaren satımına başlanacaktır. Pazartesi gününden itibaren Müracaat etmek isteyen üyelerimiz Elazığ Hak-Sen İl Temsilciliğine başvurabilirler.” Diye konuştu.

 

                                                                               

İRTİBAT ADRESİ: Malatya Yolu TEİAŞ Karşısı Haksen İl Temsilciliği ELAZIĞ

TEL: 0 538 219 77 90     www.imarhaksenorg.tr

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image