Arama

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut, Ak Parti Türkiye’nin Partisidir

8 yıl önce

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut, yoğun bir tempoda sürdürdükleri seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut, Ak Parti Türkiye’nin Partisidir
ad image
ad image

Bulut, 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala yaptıkları çalışmalarda Elazığ'ın tüm Türkiye'de olduğu gibi Yeni Türkiye, güçlü Türkiye eksenine kilitlendiğini gördüklerini kaydetti. Şehri karış karış dolaşarak, vatandaşlarla içi içe olduklarının altını çizen Bulut, "Halkımızın AK Parti'ye olan inancı tamdır. AK Parti bir zihniyetin değil, Türkiye'nin partisidir. Halkın iradesinin temsilidir. Türkiye'de AK Parti iktidarıyla birlikte özgürlükler genişlemiş, demokrasi güçlenmiş, ülke muhtaçlıktan çıkarak lider konumuna yükselmiştir. İnsanımıza hizmeti tek gaye kabul eden AK Parti iktidarıyla artık daha büyük Türkiye yolunda ilerliyoruz. 7 Haziran seçimleriyle birlikte daha çok kenetlenerek ve güçlenerek, dünya lideri olma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

 

HALKIMIZ, HAYALİ VAATLERE İTİBAR ETMEZ

 

AK Parti iktidarı dönemiyle birlikte Elazığ'da başlayan değişim ve gelişim rüzgârının 7 Haziran seçimlerinin ardından çok daha güçleneceğini dile getiren Bulut, "Biz muhalefet gibi size hayali vaatlerde bulunmuyoruz, bulunmayacağız. Güçlü Türkiye diyerek çıktığımız yolda memleketin kazanımları ortadadır. Her alanda büyüyen, gelişen bir Türkiye var. Milletimiz yapılanları göz ardı ederek, hayali vaatlere itibar etmemektedir" diye konuştu.

 

ELAZIĞ, BÖLGENİN BATIYA AÇILAN BÜYÜK KAPISI OLACAK

 

Elazığ'ın yeni yolları, güçlenen sanayisi, yeni yatırımlarıyla adım adım büyük ve Yeni Türkiye yolunda ilerlediğini ifade eden Bulut, "Elazığ önümüzdeki dönemde çok daha büyük adımlarla başlattığı kalkınma yürüyüşünü sürdürecek, bölgenin batıya açılan en büyük kapısı olacaktır. Hemşerilerimizin desteğiyle Elazığ, büyük Türkiye ile birlikte yol almaya devam edecektir" şeklinde konuştu. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image