Arama

Elazığ Camii ve Kuran Kursu Dernekleri Federasyonu Başkanı Şimşek'in Miraç Kandi'li Mesajı

8 yıl önce

Elazığ Camii ve Kuran Kursu Dernekleri Federasyonu Başkanı Ayhan Şimşek Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Elazığ Camii ve Kuran Kursu Dernekleri Federasyonu Başkanı Şimşek'in Miraç Kandi'li Mesajı
ad image
ad image

Elazığ Camii ve Kuran Kursu Dernekleri Federasyonu Başkanı Ayhan Şimşek mesajında;''Mirac, Peygamber Efendimizin bir gece Mescid-i Haram’danMescid-i Akasa’ya oradan da Yüce Allah’ın huzuruna vardığı, içerisinde pek çok hikmetin bulunduğu mübarek bir yolculuktur. Bu yolculuk, varlık düzeyinde hakikat göğünün katmanlarında olduğu kadar, Allaha’a ulaşmak için katetmesi gereken yolu görmek isteyenlere de emsal teşkil eden kutlu bir yolculuktur. Miraç merdiven demektir. Mirac insanın erdem yolculuğunu beşerilikten insani yükselişini ifade etmektir. Sevgili Peygamberimizin Mirac’ından ilham alarak insanlığın her türlü ayıp,hata vebal ve günahı geride bırakarak manevi yükselişi üzerinde de düşünmek zorundayız.


Bunun’da yolu fani hevesler peşinde ömür tüketmek yerine yaşadığımız hayatın geçiciliğini fark edip Allah’a dönmek onun rızasına uygun bir hayat sürmek, geride insanlık için yararlı işler yapmaktır. Elazığ cami ve kur’an kursları dernekleri federasyonu mirac kandilinizi tebrik eder bu gecede yapılan duaların bütün İslam aleminin birlik ve beraberliğine insanlığın hidayetine vesile olmasını, başta yakın çevremiz ile İsra ve Mirac mucizesinin cereyan ettiği kutsal topraklar olmak üzere bütün dünyada hak ihlallerinin sona ermesini acı ve gözyaşının şiddet ve terörün yerini kalıcı bir huzur ve barışın olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.''Dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image