Arama

Anket, AB Faydaları Hakkında Ortalamanın İki Katından Fazlasıyla Grep'in Şüpheciliğini Gösteriyor

6 yıl önce

Londra merkezli uluslararası politika enstitüsü Chatham House ve araştırma şirketi Kantar tarafından 10 Avrupa ülkesinde 1000 kişinin katıldığı yeni bir ankete göre onda 7'den fazla veya Rumların yüzde 74'ü AB'nin geleceğinden endişe duyuyor

Anket, AB Faydaları Hakkında Ortalamanın İki Katından Fazlasıyla Grep'in Şüpheciliğini Gösteriyor
ad image
ad image

 

Londra merkezli uluslararası politika enstitüsü Chatham House ve araştırma şirketi Kantar tarafından 10 Avrupa ülkesinde 1000 kişinin katıldığı yeni bir ankete göre onda 7'den fazla veya Rumların yüzde 74'ü AB'nin geleceğinden endişe duyuyor.

Yunanlıların AB geleceğindeki faydaların görünümüne ilişkin şüpheciliği , ortalama yüzde 38'lik ortalamalardan neredeyse iki kat idi. Ankete İngiltere, Belçika, Almanya, Yunanistan, İspanya, Fransa, İtalya, Avusturya, Macaristan ve Polonya'nın diğer AB ülkeleri de dahil edildi. Ankete katılan Yunanlıların yaklaşık yüzde 80'i bloğun daha fazla üyesinin Brexit'in liderliğini takip edeceğini ve AB'yi önümüzdeki 10 yıl içinde terk edeceklerine inandıklarını söyledi.

Anket ortalaması sadece yüzde 40 iken Yunanlılar yüzde 60 AB ile daha kötümser davranıyorlardı. Yunanlıların AB görüşünü eleştiren büyük bir kısmı, Yunanlıların yüzde 67'sinin AB'nin en büyük başarısızlığı olarak nitelendirdiği şey etrafında dönüyor - ülkeyi son 7 yıldır süren kemer sıkma programı .

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image