Arama

Barcelona sahasında Alaves'i 3-1 mağlup etti

6 yıl önce

Lionel Messi, Barcelona'nın Alaves'i üçüncü yılda Copa del Rey'i güvence altına alması ve Koç Luis Enrique'ye ödüllü bir oyuncu göndermesi nedeniyle ilham aldı.

Barcelona sahasında Alaves'i 3-1 mağlup etti
ad image
ad image

 

Enrique, Nou Camp'de üç yıl görevden ayrılıyor.

Messi, sezonun 54. golünü attığı 20 yarda kahverengileşen Ibai Gomez, Alaves için forma giydi.

Theo Hernandez eşit bir serbest vuruş kullandı, ancak Neymar yakın mesafeden girdi ve Messi, yarıda yarıda Paco Alcacer'de oynadı.

Barca tarzında bitirmek

La Liga'da Real Madrid'e koşan Barcelona'yı, çeyrek finalde Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nden çıkarttığı Barcelona için hayal kırıklığı yaratan bir sezon oldu.

Atletico Madrid'in Vicente Calderon Stadyumunda oynanacak final maçının sonunda geçen sezonun ikinci şampiyonluğunda en azından zafer kazandı.

Enrique'nin takımı, son iki finalde Athletic Bilbao ve Sevilla'yı yenen kupayı koruduğu sırada bazı kayıtlar vardı.

Neymar ile ceza sahasının dışındaki yerlerini değiştiren Messi, 1950'de Athletic Bilbao'nun Telmo Zarra'ndan bu yana dört Copa finalinde ilk oyuncu oldu.

Messi Andre Gomes'de oynadığı sırada sağdan sola inmek için Barselona'nın ikinci sırada kalmasına neden olan Neymar, 1960-1962 yılları arasında Real Madrid ile oynadığı başarıyı elde eden Ferenc Puskas'tan bu yana üç kez Copa finalinde birinci olan oyuncu oldu.

Üçüncül gol için geçen Messi, yüce biriydi ve geçtiğimiz yaz Valencia'yı terk etmesinden bu yana tutarsız olan Alcacer tarafından sakince bitti.

Barcelona için bir büyük endişe Marcos Llorente ile erken bir çarpışmadan sonra bir sedye üzerinde yürüdü Javier Mascherano, kötü bir kafa yaralanma,

Kulüp, sarsıntı geçirdiğini ve başının kesildiğini ve sağ dizinin yaralanmasının daha fazla teste ihtiyaç duyacağını söyledi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image