Arama

Saç Günlükleri: Bir Komedyenin "Cornsilk Hair" ile Yaptığı Mücadele

6 yıl önce

Yağlı ve ipeksi, temiz ve sağlıklı olmak üzere üç kolay adımda muhteşem ip ucuna sahip olabilirsiniz.

Saç Günlükleri: Bir Komedyenin "Cornsilk Hair" ile Yaptığı Mücadele
ad image
ad image

 

Aktris, komedyen ve yazar Gabby Bryan isteksizce saçlarını mısır koçanı üzerindeki kaygan ipek gibi tanımlıyor. Tanımlamaları bildiğiniz şeyler: özellikle diğer saç modellerine göre daha ince, gevşek ve yağlı.

Cansız dokusu (köklerdeki yağlı ama kuru uçlar ile birlikte) egzersiz yapmaya özveri ile saçlarını yıkamak için daha fazla zaman harcıyordu; itiraf etmekten çok: her gün, bazen iki kez üstüste iki kez.

Onu yıkamadan gidebileceğini hissettiren tek şey, Pilates, L'Oréal Paris Saç Uzmanı Olağanüstü Clay hattı olmuştur. O ile başlayan Olağanüstü Kil Şampuan Öncesi Maske meskûn yağı emer ve aşağıda o Olağanüstü Kil Rebalancing Şampuan ve Saç Kremi .

Artık kendini bir mısır koçanı ile benzetmiyor ve saçları sürekli olarak bir topuz ya da at kuyruğu içine çekilmiyor. Bryan, "Saçımı sevmeyi ve kucaklamayı öğrendim ve bir mod ve ifade aracı olarak kullanmayı kesinlikle biliyorum" diyor Bryan. "Eğlencelidir-sadece saç!"

Gardırop Natasha Barraqué; Dolap: Alala Zip Up Neo Ceket, $ 265, alalastyle.com'daki benzer stiller ; ADAY Strike It Up Bra, $ 60, thisisaday.com ; Canlı İşlem Geometrik Ayak Bağı Peacock baskı, $ 155, livetheprocess.com benzer stilleri ; APL Kadın TechLoom Pro Beyaz, 140 $, atletik propulsionlabs.com ; Still House Livi Studs Medium, 350 $, stillhousenyc.com ; Zara Basılmış Kimono, 129 Dolar, zara.com ; Ramy Brook Vivica Top, $ 345, ramybrook.com ; Still House Umi Studs, 300 dolar, stillhousenyc.com ; Vita Fede Sfera Yüzük Küpe, $ 275, vitafede.com'daki benzer stiller .

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image