Arama

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Elazığ’da

8 yıl önce

Ak Parti Palu ve Kovancılar’da görkemli mitingler yaptı. Ak Parti İl Başkanlığı tarafından seçime bir gün kala Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla miting yaptı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç seçim çalışmalarına katılmak üzere Elazığ’a geldi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Elazığ’da
ad image
ad image

Arınç ilk olarak Paşakonağı’nda düzenlenen toplantıya katılarak sivil toplum kuruluşları ve partililerle bir araya geldi. Toplantıya milletvekili adayları, belde belediye başkanları ve teşkilat yöneticileri katıldı. Arınç ve beraberindekiler daha sonra Palu ilçesine hareket ederek burada düzenlenen mitinge katıldı.

 

Mitingte konuşan Ak Parti milletvekili adayı Av. Ömer Serdar, Ak Parti’nin Elazığ için yaptığı hizmetleri anlattı. Serdar, Palu ilçesinde hedefledikleri yüzde 90 oy oranına yaklaştıklarını belirterek, Palu halkının bugüne kadar Ak Parti’yi hep desteklediğini ve bundan sonra da destekleyeceğini vurguladı.

 

Serdar,  “Bu memleketi hep beraber kalkındırmak zorundayız. Farklılıklarımız bizim zenginliklerimizdir. Irk farklılıkları, birbirimiz arasında çatışma konusu olmamalı. Toplumun gelmiş olduğu nokta bu bölgenin güvenli bir liman halini aldığını kanıtlar” diye konuştu.

 

Daha sonra konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, iktidarın hep Palu’nun yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini kaydetti. Arınç ve beraberindekiler daha sonra kovancılar ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı. Burada konuşan Ak Parti milletvekili adayı Metin Bulut, Kovancılar halkına verdiklerini destekten dolayı teşekkür etti.

 

Metin Bulut sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülke gündemiyle ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Bulut, başkanlık sisteminin gerçekleşmemesi için AK Parti’nin önünün kesilmeye çalışıldığını vurgulayarak, Ak Parti’nin önünün kesilmesinin milletin önünün kesilmesi anlamına geldiğini ifade etti. Bulut açıklamasını şöyle sürdürdü:  “Türkiye 13 yılda ciddi bir mesafe aldı. Bu mesafe sonunda bir takım kazanımlar elde etti. Bu kazanımların hepsinin teminat altına alınacağı bir dönem. Ya biz bunları teminat altına alacağız, kimsenin dokunmasına karışmasına engel olacağız. Ya da bir başka bir dönem, koalisyon gelecek, bir ganimet mantığı çerçevesinde çarçur edecek. Biz bu olsun istemiyoruz.”

 

Serpil Bulut ise  Ak Parti adaylarının gittikleri her yerde büyük ilgi gördüğünü aktaran Bulut, 7 Haziran seçimlerinde bu ilginin sandıklara da yansıyacağının altını çizdi. Yeni Anayasa ve başkanlık sisteminin gelebilmesi için 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Bulut, Kovancılar halkından dua ve destek istedi. 

 

Son olarak konuşan Av. Şuay Alpay da “Vatandaşlarımız gittiğimiz her yerde bizlere yoğun ilgi ve teveccüh gösteriyor. Bizler de yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle onların bu ilgisine layık olmaya çalışıyoruz. Ak Parti iktidarı 13 yıllık süreçte Elazığ’a çok ciddi hizmetler yaptı. Bu hizmetler yeni dönemde de artarak devam edecek. İnanıyorum ki bize gösterilen bu yoğun ilgi 7 Haziran’da sandıklara yansıyacak ve Ak Parti Elazığ’dan 4 milletvekilini meclise gönderecek” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image