Arama

Elazığ CHP Adayları, Seçime 1 Kala Bile Dur Durak Bilmiyor

8 yıl önce

Seçim dönemi gece gündüz çalışarak seçmenleriyle bir araya gelen CHP Elazığ Milletvekili Adayları; Milletvekili Genel Seçimleri’nin yapılacağı 7 Haziran Pazar gününe 1 gün kala bile çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Elazığ CHP Adayları, Seçime 1 Kala Bile Dur Durak Bilmiyor
ad image
ad image

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve CHP İl Başkanı Ünsal Karatepe; seçim çalışmaları kapsamında Sivrice’nin Dedeyolu Köyü’nü gezdikten sonra Sanayi Sitesi Oda Başkanı Mehmet Türkoğlu’nu ziyaret ettiler.   

 

“ELAZIĞ’IN MAKUS TALİHİNİ YENMESİ İÇİN CHP ŞART”

 

Elazığ’ın Sivrice ilçesinin Dedeyolu Köyü’nde köylü ve çiftçilerle bir araya gelip sorunlarını dinledikten sonra CHP’nin seçim bildirgesindeki çözüm yollarını anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve CHP İl Başkanı Ünsal Karatepe; Elazığlının 7 Haziran’da meclise CHP’li milletvekili göndermesinin Elazığ’ın menfaatine olup kentin makus talihini yenmesi adına ilk adım niteliğini taşıyacağına vurgu yaparak, sandıklarda CHP’ye muhakkak oy verilmesini istediler.

 

“SANAYİ SİTELERİNİN SORUNLARI CHP İLE SON BULACAK”

 

Seçim çalışmaları boyunca Elazığ Sanayi Sitesi’ni baştan başa gezerek sorun ve sıkıntılarını yakından takip ettikleri sanayi sitesi esnaflarının durumunu görüşmek üzere Sanayi Oda Başkanı Mehmet Türkoğlu’nu makamında ziyaret eden CHP Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve CHP İl Başkanı Ünsal Karatepe; sanayi esnafının tüm sorunlarının CHP iktidarında sona ereceğinin sözünü verdiler. Sanayi sitelerindeki sorunları bir de Sanayi Oda Başkanı Mehmet Türkoğlu’ndan dinleyen CHP Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve CHP İl Başkanı Ünsal Karatepe; kangren haline gelen bu sorunların CHP’nin seçim bildirgesinin hayata geçmesiyle çözüm bulacağına dikkat çekerek destek istediler.

 

“YAŞANACAK BİR ELAZIĞ İSTİYORSANIZ CHP’YE VERİN”

 

Ziyaretler sonunda bir açıklama yapan CHP Milletvekili Adayları Yaşar Karabulut; “CHP 40 yıldır iktidar olamamış Elazığ’da 37 yıldır Elazığ’dan milletvekili çıkaramamıştır. Yetki ve seçim sizin bizlere güvenin. Sizlerin güvenine mazhar olacağımıza inanın. Dört yıllık yetki istiyoruz. Sonuç olarak hedefimiz yurttaşlarımızın gelecek kaygısı duymadan hakça onurlu ve insanca yaşayacağı bir düzeni kurmaktır. Refahı tabana yayacağız. Elinde sopası olan devlet yerine sorunları çözen yoksulluğu bitiren sosyal devlet istiyoruz. Yaşanacak bir Elazığ, bizlerin, sizlerin hep birlikte milletimizin eseri olacaktır.” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image