Arama

Başkan Yanılmaz Ak Parti Mahalle Temsilcileriyle Buluştu

9 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Mahalle Temsilcileriyle bir araya geldi. AK Parti'nin 38 mahalle temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2014 yılına ait bir değerlendirme yapıldı.

Başkan Yanılmaz Ak Parti Mahalle Temsilcileriyle Buluştu
ad image
ad image

Mahalle temsilcilerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yanılmaz, görevde bulunduğu süreç içindeki çalışmalarını anlattı.

 

Bu yıl gerçekleşecek projeler hakkında da bilgi veren Başkan Yanılmaz, 2023 vizyonu doğrultusunda şehrin gelişimi için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Mahalle Temsilcileriyle yaptığı istişare toplantısında şunları söyledi:

 

“Şehrimizin gelişip güzelleşmesi adına yoğun bir gayret sarf ediyoruz. Her mahallemize eşit hizmet taşıyarak adalet ölçüsünde hareket ediyoruz. Sizler mahallenizde gördüğünüz eksiklikleri bizimle zaman zaman paylaşıyorsunuz. Bizler de mahalle buluşmaları kapsamında düzenlediğimiz toplantılarla hemşehrilerimizle sürekli bir araya geliyor ve kendileriyle istişarelerde bulunuyoruz. Bu yıl içerisinde alt yapı çalışmaları ağırlıklı olarak gerçekleşecek. Bununla birlikte sosyal belediyecilik çalışmalarımız da aksamadan yürütülecek. Toplantımıza iştirak ettiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum.”

 

AK Parti Mahalle Temsilcileri ise Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a bu toplantıyı tertip ettiği için teşekkür ettiler.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image