Arama

Başkan Yanılmaz İzmir Fuarı'nda

9 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen MARBLE 21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarına katıldı. 25-28 Mart tarihleri arasında düzenlenen, yurtiçi ve yurtdışından bin 562 firmanın katılımcı olarak yer aldığı fuara, Elazığ'dan da 13 firma katıldı. Katılımcılara yeni ticari ufuklar açan fuarda, yeni ticari işbirlikleri için de adımlar atıldı.

Başkan Yanılmaz İzmir Fuarı'nda
ad image
ad image

Elazığspor kulübünden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi.''

“24 Mart 1967’de kurulmuş olan Elazığspor Derneğimizin kuruluş yıldönümü vesilesiyle derneğimizin kurucularına ve vefat edenlere Allahtan rahmet, hayatta olanları da şükranla anıyoruz. Nice başarılarla geçen 48 yılımızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.”

Saygılarımızla…

Kulübümüz, Suat TAYDAŞ, Fahri SUNGUROĞLU, Necdet ALTINTERİM, Yılmaz ÇORBACIOĞLU, Talat GÜLER, Sedat YILDIZ, Metin KURTOĞLU, ve Mürşit ÖZTÜRK tarafından 1967 yılında kurulmuş olup, dernek olarak tescili 24.03.1970 tarihinde yapılmıştır.

Elazığspor Kulübünün forma rengi BORDO - BEYAZ, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek rengi SİYAH' tır. Amblemi ÇAYDA ÇIRA' dır. (Türk Bayrağı İçerir)

Kulübün Forma Rengi ve Amblemi Hiçbir Suretle Değiştirilemez.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image