Arama

Başkan Yanılmazdan Nejat Uygur Tiyatro Festivaline Tam Destek‏

9 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'dan 7-14 Mart 2015 tarihleri arasında Türkiye geneli yedi bölgenin katılımı ile 18 dalda Nejat Uygur Tiyatro Sanat ödüllerinin verileceği 3.Elazığ Ulusal Nejat Uygur Tiyatro Festivaline tam destek vereceğini açıkladı.

Başkan Yanılmazdan Nejat Uygur Tiyatro Festivaline Tam Destek‏
ad image
ad image

Konuyla alakalı görüşmek üzere akşam geç saatlerde Emsad Yönetim Kurulu Başkanı M. Savaş Bal'ı ve Emsad Yönetim Kurulu 2. Başkanı Zülfü Bal'ı makamında kabul eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz etkinlikle ilgili gelişmeler hakkında Emsad yöneticilerinden brifing aldı. Belediye Başkanı Yanılmaz yaptığı açıklamada, şehrimiz için atılacak her adımın arkasında olduklarını, her alanda olduğu gibi kültür ve sanat alanlarında da bu ve buna benzer projeleri hayata geçirmek ve kültür şehri olan Elazığ'ı hak ettiği yere getirebilmek için mücadele edeceklerini dile getirdi.  

 

 

3.Elazığ Ulusal Nejat Uygur Tiyatro Festivalinin önemine de değinen Yanılmaz; Türkiye'de ilk defa 18 dalda Nejat Uygur Tiyatro Sanat ödüllerinin verileceği bir festivale Elazığ olarak ev sahipliği yapacak olmanın gururunun yanında, Haldun Dormen, Göksel Kortay, Ferdi Merter, Uygur ailesi ve yurdun dört bir yanından ilimize gelecek olan yaklaşık 208 tiyatro sanatçısını ağırlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını, bu konuda Belediye ve şahsı adına üstlerine düşen her ne olursa fazlasıyla yapacaklarını söyledi.  

         

Emsad Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan M. Savaş Bal ve Zülfü Bal; Başkanımızla yaptığımız görüşme çok olumlu geçti, böylesi önemli ve büyük bir etkinlikte Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz'ın desteğini almak bizlere güven ve güç veriyor. İlimiz tanıtımı adına en büyük festivallerden biri olan 3.Elazığ Ulusal Nejat Uygur Tiyatro Festivalini en iyi şekilde gerçekleştirebilmek için ekip arkadaşlarımızla büyük bir emek, mesai ve çaba harcıyoruz. Şehir olarak bütünleşip gelecek olan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamamız gerekiyor. Geçen yıl bunu başardık. Aradan bir yıl geçmesine rağmen misafir ettiğimiz sanatçı dostlarımız hala memnuniyetlerini her alanda dile getiriyorlar. Bunlar insanı mutlu ediyor. Elazığ'ımızın misafirperverliğini bir kez daha Tüm Türkiye'ye göstermek istiyoruz. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dediler.

 

Eti Krom Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek olan Festivalin Tertip Komite Başkanlığını Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ yapıyor. Kültür ve turizm Bakanlığı tarafından desteklenen 3.Elazığ Ulusal Nejat Uygur Tiyatro Festivalinde , Haldun Dormen Nejat Uygur onur ödülü, Göksel Kortay Nejat Uygur Tiyatro Festivali sevgi ve emek ödülü, Ferdi Merter Nejat Uygur Tiyatro Festivali emek ödülünü alacaklar. Festival, Türkiye genelinden katılacak olan tiyatro ekipleri, ulusal tiyatro sanatçıları, ulusal, bölgesel, yerel basın ve medya temsilcileri, siyasiler ve birçok davetlinin katılımı ile 7-14 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak. Ayrıca 18 dalda Nejat Uygur Tiyatro Sanat ödülleri verilecek.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image