Arama

Elazığ'da Çocuklar Üşümesin Kampanyası‏

9 yıl önce

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği tarafından ilk olarak geçen yıl başlatılan ve kış aylarında yardıma muhtaç çocukların mont,kazak,bot vb.ihtiyaçlarının gönüllüler tarafından temin edilerek adreslerine ulaştırılmasını hedefleyen “Çocuklar Üşümesin Kampanyası” ile 500’e yakın çocuğun ihtiyaçları karşılanmıştı.

Elazığ'da Çocuklar Üşümesin Kampanyası‏
ad image
ad image

Çocuklar üşümesin ATT DER tarafından organize edilen bir sosyal sorumluluk projesidir.Bizler ülkemizin dört bir tarafında öğretmenlerimiz ve ATT DER İl Yönetimlerimiz aracılığı ile tespit ettiğimiz ilköğretim çağındaki yardıma muhtaç çocuklarımızın adresleriyle birlikte ihtiyacı olan kazak ya da montun beden ölçülerini veya ayakkabı numaralarını gönüllülerimize veriyoruz.Hayırsever gönüllüler tarafından temin edilen malzemeler çocuklarımızın adreslerine ya da okullarına direkt ulaştırılıyor. ATTDER bir anlamda hayırseverler ile yardıma muhtaç çocuklarımız arasında köprü vazifesi görüyor.



Kampanya ile ilgili çok güzel geri bildirimler aldıK .proje kapsamında 2015 yılı içerisinde Şanlıurfa,Van,Gaziantep,Adıyaman,Karaman/Ermenek,Ankara,Aydın,Elazığ.. illerinde 150 den fazla ihtiyaç sahibi çocuğa kazak,mont,bot vb.ihtiyaçları ulaştırıldı.Öğretmenlerimiz tarafından bizlere ulaştırılan fotoğraflardaki çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyor.Bugüne kadar bizlere destek veren herkese teşekkür ediyor;daha fazla çocuğun gülümsemesini sağlamak için meslektaşlarımızın ve gönüllülerimizin desteğini bekliyoruz.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image